Go Back   2018-2019 StudyChaCha > StudyChaCha Discussion Forum > General Topics




  #1  
Old January 26th, 2014, 10:48 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Paper for Indian Navy AA

Please provide me question paper for Indian Navy SSR Artificer Apprentice Examination ??
Reply With Quote Quick reply to this message
Other Discussions related to this topic
Thread
Indian Navy Artificer Apprentice Exam Question Paper
Model test paper of Indian Navy SSR
Indian Navy SSR Question Paper
Jobs for female in Indian Navy or Indian Air Force
Indian Navy SSR Syllabus
Indian Navy Mutiny
Vacancies Available in Indian Navy
How to join Indian Navy after BCA
Indian Navy LDC Exam Syllabus
Indian Air Force Or Navy job
Indian Navy after B.Sc
How to get a Nurse Job in Indian Navy
Indian Navy Entrance Exam
Fee for Indian Navy course
Indian Navy SSC Recruitment
Indian Navy Job Opportunities
Indian Navy LDC Exam Question paper
Indian Navy Admit Card
Indian Navy Recruitment for MBA
Indian Navy






  #2  
Old January 26th, 2014, 03:49 PM
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 42,978
Default Re: Paper for Indian Navy AA

Here I am giving you question paper for Indian Navy SSR Artificer Apprentice Examination in an image attached with it so you can get it easily..

Some questions are given below :
1. Which of the following statements is not correct?
A. log10 10 = 1
B. log (2 + 3) = log (2 x 3)
C. log10 1 = 0
D. log (1 + 2 + 3) = log 1 + log 2 + log 3

Directions : In each of the following questions, a number series is given with one term missing. Choose the correct alternative that will continue the same pattern and fill in the blank spaces.

1. 1, 4, 9, 16, 25, (...)
(a) 35
(b) 36 (Ans)
(c) 48
(d) 49

2. 20, 19, 17, (...), 10, 5,

(a) 12
(b) 13
(c) 14 (Ans)
(d) 15

2. 20, 19, 17, (...), 10, 5,
(a) 12
(b) 13
(c) 14 (Ans)
(d) 15

__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote Quick reply to this message
Our Latest Videos
Sponsored Links






















  #3  
Old September 30th, 2015, 09:56 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Paper for Indian Navy AA

Can you provide me previous year question paper of Indian Navy AA (Artificer Apprentice) Part 1 as my friend needs it for preparation so that he can score well in it?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old September 30th, 2015, 10:01 AM
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 19,419
Default Re: Paper for Indian Navy AA

The previous year question paper of Indian Navy AA (Artificer Apprentice) Part 1 as your friend needs it for preparation so that he can score well in it is as follows:

Select the correct verb
Q1. Besides his parents, he _________also present at the function.
(A) is (B)was (C)has (D) has been
Ans :B

Identify the correct preposition
Q2. The thunder was accompanied ______a heavy rain.
(A)from (B)by (C)up (D)through
Ans :B

Choose the misspelt word.
Q3. (A) disparity (B)illusion (C)inevitable (D)middle
Ans :A

Fill in the blank with correct article.
Q4. _____things of beauty is a joy forever.
(A)the (B)a (C)an (D)none of these Ans :A

Identify the antonym of the given word
Q.5 Embellish (A)Sacrifice (B)Disfigure (C)Foreit (D)Indict
Ans :B

Give one word substitute
Q6. A well experienced person. (A)wise man (B) Intelligent (C) Old man (D) Veteran Ans

Q7. An accident which results in death
(A) Injurious (B) Dangerous (C)Fatal (D) Terrible
Ans : C

Identify the correct choice
Q8. He has purchased a bag of ____________
(A)floor (B)flour (C)flower (D)flaur
Ans :B

Identify the synonym of the given word
Q9. Zest (A)pleasure (B)distaste (C)flop (D)encircles
Ans :A

Fill in the blank with suitable conjunction
Q10. He will never pass,______hard he may try
(A) However (B) Whatever (C) Never (D) Whenever
Ans :A




Attached Files
File Type: pdf Paper for Indian Navy AA.pdf (93.6 KB, 814 views)
__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply


Reply to this Question / Ask Another Question
Your Username: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +6.5. The time now is 03:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9