Go Back   2018-2019 StudyChaCha > StudyChaCha Discussion Forum > General Topics




  #1  
Old January 3rd, 2014, 12:27 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Solved Question Papers of Allahabad Bank Clerical

Guys, can you provide me the Solved Question Papers of Allahabad Bank Clerica???
Reply With Quote Quick reply to this message
Other Discussions related to this topic
Thread
Question Papers for Clerical Exams of Allahabad Bank
Banking Awareness solved papers for Bank of Baroda Clerical Exam
Allahabad Bank Clerk Exam Solved Papers
Solved papers of clerical of Bank of Baroda
Solved Question Papers of Allahabad Bank Po Exams
Solved Question Paper for Bank Clerical
IBPS Bank Clerical exam Solved Question Papers
Model Papers for Clerical Post in Allahabad Bank
Solved Papers of Bank of Baroda for Clerical Post
SBI Clerical Exam Old Solved Question Papers
SBI clerical exam Solved question papers
Common Written Exam for Clerical cadre previous year solved Question Papers
Clerical IBPS CWE Last years solved question papers
Solved question papers of SBI clerical exam
Allahabad Gramin Bank Solved Question Paper
Bank Clerical Question Papers
Previous Allahabad Bank Clerical Solved Papers
Solved papers of Andhra Bank Clerical Post
Canara Bank Clerical Solved Papers
Computer Awareness solved papers for Bank of Baroda Clerical Exam






  #2  
Old January 3rd, 2014, 05:42 PM
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 42,978
Default Re: Solved Question Papers of Allahabad Bank Clerical

Yes sure, here I am uploading a pdf file having the Solved Question Papers of Allahabad Bank Clerical. There are objective types of the questions availblae with the answers. This is the content of attachment:

1. 'Players' are related to 'Team' in the same way as 'Books' are related to

(1) Exams
(2) Library
(4) Writer
(5) Chapter

Ans: (2)

2. Shreya started from Point P and walked 2 m towards West. She then took a right turn and walked 3 m before taking a left turn and walking 5 m. She finally took a left turn, walked 3 m and stopped a Point Q. How far is Point Q from Point P?

(1) 2m
(2) 6m
(3) 7m
(4) 8m
(5) 12m

Ans: (3)

3. In a certain code 'where have you been' is written as 'been 4 have 3 where 2 you l' and 'visiting London this summer' is written as 'London 4 summer 3 this 2 visiting 1 '. How will 'repair may computer yesterday' be written in the same code?

(1) computer 4 repair 3 may 2 yesterday I
(2) yesterday 4 repair 3 may 2 computer I
(3) computer 1 may 2 repair 3 yesterday 4
(4) yesterday 4 may 3 repair 2 computer I
(5) computer 4 may 3 repair 2 yesterday I

Ans: (5)

4. Four of the following five are alike in a certain way based on the English alphabetical series and so form a group. Which is the one that does not belong to that group?

(1) MU
(2) WVT
(3) OMK
(4) JIG
(5) TSQ .

Ans: (3)

5. Four of the following five are alike in a certain way and so form a group. Which is the one that does not belong to that group?

(1) Diameter
(2) Circumference
(3) Centre
(4) Circle
(5) Radius .

Ans: (4)

Remaining questions are in the attachment, click on it………
Attached Files
File Type: pdf Allahabad Bank Clerical Solved Question Papers.pdf (326.0 KB, 14 views)
__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote Quick reply to this message
Our Latest Videos
Sponsored Links






















  #3  
Old December 11th, 2014, 06:10 PM
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 31,679
Default Re: Solved Question Papers of Allahabad Bank Clerical

As you want I am here providing you the sample paper of the Allahabad Bank Clerical exam.

Sample Questions :
1. 'Temporary' is related to 'Permanent' in the same way as 'Natural' is related to '........................

(A) Nature

(B) Artificial

(C) Imaginary

(D) Fraud

(E) Genuine

Ans: (B)

2. In aclass of 25 students, Sneha's rank is 19th from the bottom and Meena's rank is 23rd from the top. If Chhaya's rank is exactly between Sneha and Meena's rank, what is Chhaya's rank from the bottom?

(A) 15th

(B) 12th

(C) 14th

(D) 11th

(E) Cannot be determined

Ans: (D)

3. Fourof the following five are alike in a certain way and hence form a group. Which of the following does not belong to that group?

(A) 9

(B) 216

(C) 8

(D) 64

(E) 512

Ans: (A)

4. How many meaningful English words can be formed with the letters 'EPA' using all the letters but each letter only once in each word?

(A) None

(B) One

(C) Two

(D) Three

(E) More than three

Ans: (C)

5. Four of the following five are alike in a certain way and hence form a group. Which of the following does not belong to that group?

(A) Meter

(B) Litre

(C) Yard

(D) Feet

(E) Mile

Ans: (B)



__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply


Reply to this Question / Ask Another Question
Your Username: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +6.5. The time now is 02:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9