Go Back   2018-2019 StudyChaCha > StudyChaCha Discussion Forum > General Topics




  #1  
Old February 1st, 2018, 09:49 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default VOCLET Question Paper Pdf

I want the sample question paper of VOCLET Entrance examination for preparation so can you please provide me?
Reply With Quote Quick reply to this message
Other Discussions related to this topic
Thread
Voclet Exam details
VOCLET Exam Question Paper
Date Of VOCLET Result
VOCLET Result In
WBSCTE Voclet Counselling
VOCLET Previous Years Question Papers
VOCLET Question Paper Free Download
VOCLET Suggestion
WWW.Voclet Counselling
VOCLET Answer Sheet
Www.VOCLET.Com
Merit List of VOCLET
Www.VOCLET Admit Card
Voclet Question
W.B VOCLET Result
Admit Of VOCLET
VOCLET Full Form
Official Website of VOCLET
VOCLET Medical Form
VOCLET exam date






  #2  
Old February 1st, 2018, 09:53 AM
Educhamp's Avatar
Super Moderator
 
Join Date: May 2011
Location: Delhi
Posts: 38,230
Default Re: VOCLET Question Paper Pdf

I am providing you the sample question paper of VOCLET Entrance examination

VOCLET Entrance Exam question paper

Computer


1. When computer is turned on, a special type
of Loader program is executed and called as:
a) Boot Strap Loader b) Booting Loader
c) Compile & Go Loader d) Startup Loader
Answer : a) Boot Strap Loader

2.Which is a semiconductor memory:
a) Dynamic RAM b) Static RAM
c) Bubble Memory d) Both a and b
Answer : d) Both a and b

3. Which topology is used in Ethernet LAN:
a) Star b) Bus
c) Ring d) Mesh
Answer : a) Star

4. The program which is as permanent as
hardware and stored in ROM is known as
:
a) Hardware b) Software
c) Firmware d) Freeware
Answer : c) Firmware

5. E 2 PROM is a _________ memory:
a) Volatile b) Flash
c) Non-volatile d) Magnetic
Answer : b) Flash

6. Which unit is capable to differentiate
between data and program (code) :
a) Input b) Output
c) Memory d) CPU
Answer : d) CPU

7. To return the remainder after a number is
divided by a divisor in excel we use the
function :
a) ROUND() b) FACT()
c) DIV() d) MOD()
Answer : d) MOD()

8. E-mail address separate the user name
from the ISP using the symbol :
a) & b) @
c) # d) .
Answer : b) @

9. 127 can be :
a) Decimal Number b) Hexadecimal Number
c) OCtal Number d) All of the above
Answer : d) All of the above

10. The transmission in address bus is :
a) Uni-directional b) Bi-directional
c) Buffered d) None of the above
Answer : a) Uni-directional



VOCLET Entrance Exam question paper





For complete question paper here is the attachment
__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote Quick reply to this message
Our Latest Videos
Sponsored Links






















Reply


Reply to this Question / Ask Another Question
Your Username: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +6.5. The time now is 11:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9