Go Back   2018-2019 StudyChaCha > >




  #11  
Old August 17th, 2017, 04:30 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default

p/z send me ESIS staff nurses previous exam papers
Reply With Quote Quick reply to this message
  #12  
Old September 6th, 2017, 02:38 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default

Kindly send me more solved entrance question paper for sister grade 2 aiim s on Neha.dargan 2810@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #13  
Old May 31st, 2018, 04:42 AM
Brendonmum
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: ESIC Staff Nurse Exam Solved Model Question Papers

Hi, i'm new to the forum and i would like to know if anyone has played Shadow Fight 2.
I like the game verry much and i would like to know if there are any cheats
Reply With Quote Quick reply to this message
  #14  
Old June 28th, 2018, 05:58 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: module question papers for

Quote:
Originally Posted by chandani prabhu View Post
I am preparing for 1st year post basic bsc nursing so kindly provide me model question of 1 st year p.basic bsc nursing.
can u send me first year syllabus of post bsc in the year of 2018, or last updates of post bsc syllabus
Reply With Quote Quick reply to this message
  #15  
Old December 28th, 2018, 06:04 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default

Pls send me ESIS previouse solved questions answer paper
Reply With Quote Quick reply to this message
  #16  
Old January 22nd, 2019, 05:38 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: ESIC Staff Nurse Exam Solved Model Question Papers

Hi buddy here I am searching for ESIC Staff Nurse Exam Solved Model Question Papers for this exam preparation so would you plz let me know from where I can do obtain it ??
Reply With Quote Quick reply to this message
  #17  
Old January 22nd, 2019, 05:39 PM
shabnams
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 19,809
Default Re: ESIC Staff Nurse Exam Solved Model Question Papers

As you want here I am giving bellow ESIC Staff Nurse Exam Solved Model Question Papers on your demand :

Question 1: Which of the following involves all the assessment methods that occur after the patient has been discharged?

1. Concurrent evaluation
2. Retrospective evaluation
3. Quality assurance
4. Auditing

Answer: 2
Question 2: Which of the following documentation used by the head nurse to communicate information about patient has sudden hemorrhage to another head nurse in the next shift?

1. Assignment record
2. Shift report
3. Kardex record
4. Incident report

Answer: 2

Question 3: Collaboration in providing care to a group of patients under the direction of a professional nurse is:

1. Team method
2. Primary method
3. Case method
4. Group Method

Answer: 1

Question 4: All of the following is Personnel employment policies except

1. Hiring new employees
2. Termination of present employees
3. Promotion or reward of the present employees
4. Health care programs

Answer: 4

Do You Know? Shortcuts To Prepare For Exam Quickly

Question 5: The mistakes done by the head nurse done during performance appraisal all the following except:

1. Paired comparison
2. Horns effect
3. Central tendency error
4. Hollow effect

Answer: 1

Question 6: The manager gives incentive for one employee on their extra effort on new project, the power which used in this situation is:

1. Coercive
2. Expert
3. Legitimate
4. Reward

Answer: 4

Question 7: Which of the following means translating the message into verbal and non verbal symbols to communicate the receiver:

1. feedback
2. Decoding
3. Channel
4. Encoding

Answer: 4
Question 8: Which of the following risk factors for coronary artery disease cannot be corrected?

1. Cigarette smoking
2. Heredity
3. DM
4. HPN

Answer: 2

Question 9: The state of complete disorganization and confusion which lead to loss of identity and direction:

1. Chaos
2. Bargaining
3. Equilibrium
4. Resistance

Answer: 1

Question 10: The lack of oxygen in the tissues is known as

1. Anoxaemia
2. Anoxia
3. Dyspnoea
4. Asphyxia

Answer: 2

Question 11: Which of the following antibiotics can be prescribed safety to an asthmatic on theophylline ?

1. Ciprofloxacin
2. Erythromycin
3. Levofloxacin
4. Clarithromycin

Answer: 3

Question 12: Infancy is a period from

1. 0 1 year
2. 1 3 years
3. 3 6 years
4. 6 12 years

Answer: 1
Question 13: All are features of Central Retinal Artery Occlusion except

1. Markedly narrowed retinal arteries
2. Massive retinal haemorrhages
3. Cattle tracking' of retinal veins
4. Cherry red spot at macula

Answer: 2

Question 14: The nutritional blindness is caused by the deficiency of

1. Vitamin A
2. Vitamin B
3. Vitamin D
4. Vitamin K

Answer: 1

Question 15: The physical modality suitable for an acute injury is

1. Infra red
2. Wax bath
3. Deep heat
4. Ice application

Answer: 4
Question 16: The first case of AIDS was reported in India, in the year

1. 1976
2. 1981
3. 1986
4. 1989

Answer: 3

Question 17: All of the following are Jones major criteria for rheumatic fever except:

1. Arthralgia
2. Carditis
3. Subcutaneous nodule
4. Chorea

Answer: 3

Question 18: Magnesium Sulphate toxicity in Eclampsia is treated with

1. Vit. K injection
2. Fibrinogen
3. Protamine sulphate
4. Calcium gluconate

Answer: 4
Question 19: Which of the following is an important nursing intervention for a patient with Cushing Syndrome?

1. Left Middle Cerebral Artery
2. Observe for hypotension
3. Protection from infection
4. Restrict carbohydrate intake

Answer: 3

Question 20: Involvement of which of the following structures will lead to right-sided hemiplegia and aphasia?

1. Left Middle Cerebral Artery.
2. Vertebral Artery.
3. Brain stem.
4. Right Middle Cerebral Artery

Answer: 1
__________________
Answered By StudyChaCha Member

Last edited by shabnams; January 22nd, 2019 at 05:41 PM.
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply


Reply to this Question / Ask Another Question
Your Username: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +6.5. The time now is 03:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.42 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.