Go Back   2021-2022 StudyChaCha > StudyChaCha Discussion Forum > General Topics

  #2  
Old April 9th, 2013, 04:53 PM
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2011
Default Re: EIL Questions Answers

As you want EIL Management Trainee Question Paper so I have and I am providing you the same:

Q. Power diode is generally made from

a) Silicon

b) Germanium

c) Both

d) None of these

Q. When the both junction of NPN diode is reverse biased, then the diode is in which mode

a) Active

b) Cutoff

c) Saturation

d) inverted

Q. Which transistor mode gives the inverted output

a) Common Emitter

b) Common Base

c) Common Collector

d) None of these

Q. Which coupling gives the higher gain in case of amplifier

a) Capacitor coupling

b) Impedance coupling

c) Transformercoupling

Q. Which distortion is least objectionable in audio amplification

a) Phase

b) Frequency

c) Harmonic

d) Intermediation

If you want complete paper then feel free to download attached word file.
Attached Files Available for Download
File Type: doc EIL Management Trainee Old Question Paper.doc (54.5 KB, 20 views)
__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote
  #3  
Old January 10th, 2015, 05:50 PM
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2013
Default Re: EIL Questions Answers

Hello friend as you want the EIL Questions & Answers so here I am providing you the same…….

EIL MT Sample Model Question Paper Answer

Q.A wave will not experience any reflection when impedance of line is equal to

a surge impedance

b load impedance

c >surge impedance


Ans: surge impedance

Q.if the length of a wire is increased what happens to its resistance

a increases linearly

b increases exponentially

Q.for a current carrying coil if the current is doubled then the field strength is

a doubled

b halved

c increased 4 times

Q.a capacitor of 10 micro farads is charged thruogh a resistor of 10 ohms and a 6 V battery. Calculate the time taken by the capacitor to charge to its maxm value.

a 1 sec

b 100 sec

c 0.1 sec

d 10 sec

Q.what current is drawn by a 10 W lamp connected to a 220 V,60 Hz source.

a 1 A

b 0.5 A

c 0.045 A

d 0.01 A

Ans: 0.045

Q.At present how many HVDC lines are there in india?

a none

b one

c two

d more than two

Q.What is the distance between the EHV lines and earth?

a 8m

b 11m

c 18m

d 15m

Q.On no load in EHV lines what is the relation between receinving and sending end voltage?

a receiving end voltage > sending end voltage

b receiving end voltage sending end voltage

Q.What is the surge impedance loading of 400kv line?

a 400 MW

b 400 KW

c 1600 MW

d 1600 KW

Ans: 400 MW

Q.What is the surge impedance loading of 400kv line with surge impedance given as 160 ohms

a 1000 MW

b 1000 KW

c 256 MW

d 256 KW

Ans: 1000 MW

Q.Where is the hydel power plant located in following places?

a Raamagundam

b Tarapur

c Kalpakam

d Srisailam

Ans: Raamagundam

Q.self GMD is used in the calculation of_______

a inductance only

b inductance and capacitance

c capacitance only

d none

Ans: inductance only

Q.What is the GMD if the distance between the lines are 6m,6m,12m?

a 7.55m

b 6m

c 12m

d 8.56m

Ans: 7.55m

Q.Zero sequence currents doesn’t exist in the following fault

a L-G

b L-L

c L-L-G

d L-L-L-G

Ans: L-L

1. An open loop control system has its

(a) control action independent of the output or desired quantity

(b) controlling action, depending upon human judgment

(c) internal system changes automatically taken care of

(d) both (a) and (b)

(e) all (a),(b) and (c)

2. A servo system must have

(a) feedback system

(b) power amplifier to amplify error

(c) capacity to control position or its derivative

(d) all of these

(e) none of these

3. The major disadvantage of a feedback system may be

(a) Inaccuracy

(b) inefficiency

(c) Unreliability

(d) instability

(e) Insensitivity

4. Properties of a transfer function

(a) It is ratio of two polynomials is S and assumes zero initial conditions

(b) It depends on system elements and not input and output of the system

(c) Coefficients of the powers of S in denominator and numerator are all real constant. The order of denominator is usually greater than or equal to the order of numerator

(d) All of these

(e) It is a function which transfer one physical system into another physical system.

5. The classical analogous of a simple lever is

(a) Capacitor bridge

(b) transformer

(c) mutual inductor

(d) either of these

6. Two blocks G1(s) and G2(s) can be cascaded to get resultant transfer function as

(a) G1(s) + G2(s)

(b) G1(s) / G2(s)

(c) G1(s) G2(s)

(d) 1+G1(s) G2(s)

(e) 1-G1(s)G2(s)

(f) two blocks cannot be cascaded

7. The principles of homogeneity and super position can be applied to

(a) linear time invariant system

(b) non-linear time invariant system

(c) digital control system

(d) both (a) and (b)

8. Pick up the nonlinear system

(a) automatic voltage regulator

(b) d.c. servomotor with high field excitation

(c) temperature control of a furnaces using thermistor

(d) speed control using SCR

(e) all of these

9. Signal flow graph (SFG) is a

(a) polar graph

(b) semi log graph

(c) log log graph

(d) a special type of graph for analyzing modem control system

(e) a topological representation of a set of differential equations

10. Disadvantages of magnetic amplifier

(a) time lag, less flexible, non-sinusoidal waveform

(b) low power consumption and isolation of the active circuit

(c) saturation of the core

(d) all of these

11. Pick up false statement regarding magnetic amplifiers

(a) The gate coil of an ideal magnetic amplifier has either zero or infinite inductance

(b) Resistance of control and gate winding is very small

(c) Magnetic amplifier gas dropping load characteristics

(d) Magnetic amplifiers are not used to control the speed of d.c. shunt motor

(e) Magnetic amplifiers can be used in automatic control of electric drivers of higher rating.

12. High power amplification is achieved by using

(a) push pull amplifier

(b) amplidyne

(c) magnetic amplifier

(d) DC amplifier

(e) D.C. generator

13. Pick up false statement regarding servomotors

(a) The d.c. servomotors are lighter than equivalent a.c. servomotors

(b) The d.c. servomotors develops higher starting and reversing torque than equivalent a.c. servomotor.

(c) A drag cup a.c. servomotor has one windings on stator and other on rotor

(d) Output power of servomotors varies from 1/20 W to 100 W

14. To reduce steady state error

(a) decrease natural frequency

(b) decrease damping

(c) increase damped frequency

(d) increase time constant

(f) increase gain constant of the system

15. A good factor for Mp should be

(a) less than 1

(b) lying between 1.1 and 1.5

(c) more than 2.2

(d) zero

(e) infinity

16. Pick up false statement. Routh-Hurwitz criterion

(a) is used for determining stability of a system

(b) is an algebraic procedure

(c) gives the exact location of roots of the characteristic equation

(d) does not indicate relative degree of stability or instability

17. Which of the following is the time domain method of determining stability of a control system

(a) Bode plot

(b) Nyquist plot

(c) Nicholos chart

(d) Routh-Hurwitz array

(e) Constant M and (fy) locus

(f) Root locus technique

18. The technique which gives transient response quickly as well as stability information is

(a) Nyquist plot

(b) Routh-Hurwitz criteria

(c) Bode plot

(d) Root locus plot

(e) Nichols plot

1) Instrument is a device for determining

(a) the magnitude of a quantity

(b) the physics of a variable

(c) either of the above

(d) both (a) and (b)

(2) Electronic instruments are preferred because they have

(a) no indicating part

(b) low resistance in parallel circuit

(c) very fast response

(d) high resistance in series circuit

(e) no passive elements.

(3) A DC wattmeter essentially consist of

(a) two ammeters

(b) two voltmeters

(c) a voltmeter and an ammeter

(d) a current and potential transformer

(4) Decibel is a unit of

(a) power

(b) impedance

(c) frequency

(d) power ratio

(5) A dc voltmeter may be used directly to measure

(a) frequency

(b) polarity

(c) power factor

(d)power

(6) An accurate voltmeter must have an internal impedance of

(a) very low value

(b) low value

(c) medium value

(d) very high value

(7) The insulation resistance of a transformer winding can be easily measured with

(a) Wheatstone bridge

(b) megger

(c) Kelvin bridge

(d) voltmeter

(8) A 100 V voltmeter has full-scale accuracy of 5%. At its reading of 50 V it will give an error of

(a) 10%

(b) 5%

(c) 2.5%

(d) 1.25%

(9) You are required to check the p. f. of an electric load. No p.f. meter is available. You would use:

(a) a wattmeter

(b) a ammeter, a voltmeter and a wattmeter

(c) a voltmeter and a ammeter

(d) a kWh meter

(10) The resistance of a field coil may be correctly measured by using

(a) a voltmeter and an ammeter

(b) Schering bridge

(c) a Kelvin double bridge

(d) a Maxwell bridge

(11) An analog instrument has output

(a) Pulsating in nature

(b) Sinusoidal in nature

(c) Which is continuous function of time and bears a constant relation to its input

(d) Independent of the input quantity

(12) Basic charge measuring instrument is

(a) Duddel’s oscillograph

(b) Cathode ray oscillograph

(c) Vibration Galvanometer

(d) Bailastic Galvanometer

(e) Battery Charging equipment

(13) A.C. voltage can be measured (using a d.c. instrument) as a value obtained

(a) by subtracting the d.c. reading from it’s a.c. reading.

(b) Using the output function of the multimeter

(c) By using a suitable inductor in series with it

(d) By using a parallel capacitor with it

(e) None of the above

(14) A moving coil permanent magnet ammeter can be used to measure

(a) D. C. current only

(b) A. C. current only

(c) A. C. and D. C. currents

(d) voltage by incorporating a shunt resistance

(e) none of these

(15) Select the wrong statement

(a) the internal resistance of the voltmeter must be high

(b) the internal resistance of ammeter must be low

(c) the poor overload capacity is the main disadvantage of hot wires instrument

(d) the check continuity with multimeter, the highest range should be used.

1. Mho relay is usually employed for the protection of

a) Short lines only

b) Medium lines only

c) Long lines only

d) Any line

Ans: Long lines only

2. A modern power semiconductor device IGBT is combines the characteristics of

a) BJT and MOSFET

b) FCT and GTO

c) SCR and MOSFET

d) SCR and BJT

Ans: BJT and MOSFET

3. For a single-phase a.c. to d.c. controlled rectifier to operate in regenerative mode, which of the following conditions should be satisfied?

a) Half –controlled bridge, a 90°, source of e.m.f. in load

c) Full-controlled bridge, a > 90°, source of e.m.f. in load

d) Full-controlled bridge, a 90°, source of e.m.f. in load

4. Which is the most suitable power device for high frequency ( more 100 kHz) switching application?

a) Power MOSFET

b) BJT

c) SCR

d) UJT

Ans: Power MOSFET

5. In a thyristor Latching current is ________ than Holding current

a) Equal

b) Less

c) Greater

d) None

Ans: Greater

6. The transfer function of a system is 10/(1+s) when operating as a unity feedback system, the steady state error to a step input will be

a) 0

b) 1/11

c) 10

d) Infinity

Ans: 1/11

7. Which one of the following statements for a dc machine which is provided with inter pole winding (IW) as well as compensating winding (CW) is correct

a) Both IW and CW are connected in series with Armature winding

b) Both IW and CW are connected in parallel with Armature winding

c) IW connected in series but CW is connected in parallel with Armature winding

d) CW connected in series but IW is connected in parallel with Armature winding

Ans: Both IW and CW are connected in series with Armature winding

8. A 0-10 mA PMMC ammeter reads 5mA in a circuit; its bottom control spring snaps out suddenly the meter will now read.

a) 5mA

b) 10mA

c) 2.5mA

d) 0

Ans: 0

9. A dc cumulatively compounded motor delivers rated load torque at rated speed. If series field is short circuited, then the armature current and speed will

a) Both increases

b) Both decreases

c) Increases and decreases

d) Decreases and increases

Ans: Both increases

10. Moving coil in dynamometer wattmeter connected

a) In series with fixed coil

b) Across supply

c) In series with load

d) Across load

Ans: Across supply

11. In an induction machine, if the air gap increased

a) Speed will be reduced

b) Efficiency will be improved

c) Power factor will be lowered

d) Breakdown torque will be reduced

Ans: Power factor will be lowered

12. A CRO screen has ten divisions on the horizontal scale. If a voltage signal 5 sin 314t+45 deg)is examined with a line base settings of 5 msec/div, the number of cycles of signal displayed on the screen will be

a) 0.5 cycles

b) 2.5 cycles

c) 5 cycles

d) 10 cycles

Ans: 2.5 cycles

13. A 3-phase 50HZ SCIM takes a power input of 30 KW at its full load speed of 1440 rpm. Total stator losses are 1 KW. The slip and rotor ohmic losses at full load are

a) 0.02, 600 W

b) 0.04, 580 W

c) 0.04, 1160 W

d) 0.04, 1200 W

Ans: 0.04, 1160 W

14. Thermocouple is used to measure

a) AC

b) DC

c) Both

d) None

Ans: Both

15. The two watt meters measurement the ratio of two meter readings is –(1-sqrt3) 1+sqrt3) then the power factor is

a) 1

b) 0.866

c) 0.707

d) 0

Ans: 0.707

16. Hays bridge is used to measure___________ and Schering bridge is used to measure____________

a) Inductance, Inductance

b) Inductance, Capacitance

c) Capacitance, Inductance

d) Resistance, Capacitance

Ans: Inductance, Capacitance

17. When sine wave is given as input to Schmitt trigger then its generates

a) Sine wave

b) Saw tooth wave

c) Triangle wave

d) Square wave

Ans: Square wave

18. In Gauss Seidel method the following factors are influenced for operation

a) Acceleration factor

b) Selection of slack buss

c) Both

d) None

Ans: Selection of slack buss*

19.

i. (X’+Y’) A. Low-pass filter function

ii. (X’Y’) B. Sum

iii. (XY) C. NAND

D. Carry

E.NOR

a) i-C, ii-E, iii-D

b) i-C, ii-E, iii-B

c) i-C, ii-B, iii-D

d) i-C, ii-E, iii-A

Ans: i-C, ii-E, iii-D

20. The phase lead compensation is used to

a) Increase rise time and decrease overshoot

b) Decrease both rise time and overshoot

c) Increase both rise time and overshoot

d) Decrease rise time and increase overshoot

Ans: Decrease rise time and increase overshoot

21. Voltage feed back amplifier is a

a) Shunt-Shunt

b) Shunt-Series

c) Series-Shunt

d) Series- Series

Ans: Shunt-Shunt

22. In microprocessor the next instruction to be executed is stored in

a) Program Counter

b) Stack Pointer

c) Memory Pointer

d) Accumulator

Ans: Program Counter

23. The following element retains it energy after source is disconnected

a) Resister

b) Inductor

c) Capacitor

d) Thermistor

Ans:

24. In series RLC circuit at resonant

a) Voltage is in phase with current

b) Current is maximum

c) Inductive reactance = Capacitive reactance

d) All of the above

Ans: All of the above

25.For RC low pass filter R=100 K ohms, C= 5 micro farads then lower cutt of frequency is

a) 1 K HZ

b) 0 HZ

c) 381.3 HZ

d) Infinity

Ans:

26. V=100Sin (1000t+46 deg), I=2Sin (1000t+80 deg) what are the elements in the circuit

a) R=30 ohm, L=30 mH

b) R=30 ohm, C=33.3 micro farads

c) R=40 ohm, L=30 mH

d) R=40 ohm, L=33.3 micro farads

Ans: R=40 ohm, L=33.3 micro farads

27. L=10 mH, I=100Sin50t 0

a)

b)

c)

d)

Ans:

28. In dielectric measurement, the dielectric loss is proportional to

a) F

b) V

c) I

d) Vsqr

Ans: Vsqr

29. G(s) = (1-s)/s(s+2) then closed loop transfer function is

a) Unstable

b) Stable

c) Marginally stable

d) All

Ans: Stable

30. G(s) = (1+0.5s)/(1+s) find which type of net work it is

a) Lead net work

b) Lag net work

c) Lag – Lead net work

d) Lead – Lag net work

Ans: Lag net work

31. Temperature of electrode in Arc furnace is

a) 1000 deg

b) 1500 deg

c) 1500 deg to 3500 deg

d) 4500 deg

Ans:

32. In bode plot the point which separates the lower and upper frequencies is called

a) Critical point

b) Cut-off point

c)

d)

Ans:

33. Nyquest stability is used to determine

a) Absolute Stability

b) Relative Stability

c) Both

d) None

Ans: Both*

34. When 220V dc shunt alternator generating the voltage at rated value. If direction of rotation is reversed, then alternator will

a) Build up its voltage with same polarity

b) Build up its voltage with opposite polarity

c) No build up of voltage

d) None

Ans: No build up of voltage

35. Over lap Angle depends on_________

a) Load inductance

b) Loa capacitance

c) Source inductance

d) Source capacitance

Ans: Source inductance

36. Area under speed time curve gives

a) Time

b) Speed

c) Distance

d) None

Ans: Distance

37. The regulation of Short Transmission lines depends up on

a) Distance of line

b) Frequency

c) Power factor

d) All

Ans: Power factor

38. Which of the following plant is having lowest load factor?

a) Diesel Plant

b) Pumped storage Plant

c) Thermal Plant

d) Nuclear Plant

Ans: Diesel Plan

39. For SR latch whent the out put is undesirable

a) 0, 0

b) 1, 0

c) 0, 1

d) 1, 1

Ans: 1, 1

40. For interrupting capacitive currents which Circuit Breaker (CB) is used

a) SF6 CB

b) Oil CB

c) Vacuum CB

d) Air blast CB

Ans: Vacuum CB

41. For V/F control, when frequency is increased in transformer

a) Core loss component current increases, Magnetizing component current decreases

b) Core loss component current increases, Magnetizing component current increases

c) Core loss component current decreases, Magnetizing component current decreases

d) Core loss component current decreases, Magnetizing component current increases

Ans: Core loss component current decreases, Magnetizing component current decreases

42. In ceiling fan the angle between auxiliary winding a main winding is

a) 0 deg

b) 90 deg

c) 180 deg

d) 360 deg

Ans: 90 deg

43. In a shaded pole motor, shaded rings are used to

a) Field flux production

b)

c)

d)

Ans: Field flux production

44. Practical method of improving string efficiency

a) Increasing crass arms length

b) Using different size of insulators

c) Using different insulator materials

d) Using of guard rings

Ans: Increasing crass arms length*

45. In which type of fault all 3-phase components are equal

a) L-G

b) L-L

c) L-L-G

d) 3-Phase fault

Ans: 3-Phase fault

46. 11/220 KV 100 MVA transformers, the primary base voltage rating is 10 KV then secondary base KV is

a) 10 KV

b) 220 KV

c) 220/sqrt3

d)

Ans: 220/sqrt3*

47. Water hamming effect is occurs in

a) Surge tank

b) Penstock

c) Turbine

d) Reservoir

Ans: Penstock

48. Transient stability can be improved by

a) By putting series capacitor

b) By using dynamic resister

c) Auto re-closers

d) All of the above

Ans: All of the above

49. If sending end voltage is Vs at no-load in a transmission line then receiving end voltage is if ABCD parameters of line is given

a) Vs

b) Vs/A

c) 0

d) Infinity

Ans: Vs/A

50. Harmonics are eliminated by using

a) Skewing of rotor

b) Distribution winding

c) Short pitch winding

d) All of the above

Ans: All of the above

51. For parallel operation of transformer at no load, then load shared are equal when

a) Impedance is proportional with respect to own KVA rating

b)

c)

d)

Ans: Impedance is proportional with respect to own KVA rating

52. In Induction motor Slip frequency of rotor current, when rotor speed is Nr. Then rotor producing slip field rotates with respect to stator is

a) Slip frequency

b) Nr

c) Ns

d) None

Ans: Ns

53. Good regulation means

a) Less fluctuations from no-load to full-load

b)

c)

d)

Ans: Less fluctuation from no-load to full-load

54. At dead short circuit at terminals of Alternator then the current I is

a) ZPF Lag

b) ZPF lead

c) Unity power factor

d) 0.8 Power factor lag

Ans: ZPF Lag

55. Full scale Ammeter reading is 10 mA, Voltage across Ammeter is 100 mV. Then for 100 A measurements the power loss in the circuit is

a) 1 W

b) 10 W

c) 100 W

d) 1000 W

Ans: 10 W*

56. When Alternator excitation increases and machine is operating at lagging power factor then

a) I increase

b) I decreases

c) No effect on current

d) None

Ans: I increase

57. Flue gases coming out from furnace is first going through

a) Turbine

b) Economizer

c) Air pre-heater

d) Chimney

Ans: Economizer

58. Two alternators rated are 200 KW at 4% regulation, 400 KW 5% regulation operating in parallel at 50HZ , when supply 600 KW the new frequency is

a) 50

b) 49

c) 51.3

d) 47.7

Ans: 47.7

59. Va and Vb are negative sequence component voltages the difference angle between Va and Vb with respect to Va is

a) 240

b) 120

c) 180

d) 360

Ans: 120

60. 4-Quadrent operation of chopper I is positive but V is may be positive are negative operates in which quadrant

a) 1 and 2

b) 2 and 3

c) 1 and 3

d) 1 and 4

Ans: 1 and 4

61. Heat convection, radiation, and conduction all are takes place in

a) Ice

b) Boiler

c) Refrigerator

d) Flue gases in pipe

Ans:

62. When moving iron meter is used to measure d.c current what is the disadvantage

a) It calibration in rms value

b)

c)

d)

Ans:

63. When maximum power transfer to load is

a) 20 W

b) 50 W

c) 100W

d) 0W

Ans: 0W

64. Find Zbus Parameters

a) Z11=Z12=Z21= j0.1 ohm, Z22=j0.3 ohm

b)

c)

d)

Ans: Z11=Z12=Z21= j0.1 ohm, Z22=j0.3 ohm

65. Find Z11 and Z12

a) Z11=4 ohm, Z12= 2 ohm

b) Z11=4 ohm, Z12= 5 ohm

c) Z11=5 ohm, Z12= 2 ohm

d) Z11=4 ohm, Z12= 3 ohm

Ans:

66. Current in 5 ohm resister is

a) 10 A

b) -10 A

c) 5 A

d) -5 A

Ans: -10 A

67. Find I in the circuit at t=0+

a) 2 A

b) 5 A

c) 7 A

d) 10 A

Ans:

8. Find voltage across inductor at t=0+

a) 0 V

b) 2.5 V

c) 5 V

d) 10 V

Ans: 5 V

69. This wave is applied to the PMMC meter, meter reads

a) 0 V

b) 3 V

c) 2 V

d) 1 V

Ans: 1 V

70. Find Vab

a) Zero

b) 50 at an angle of 90 deg

c) 50 at an angle of 90 deg

d) None

Ans:

71. Find E in the circuit

a) 5 V

b) 10 V

c) 20 V

d) None

Ans: None

72. Vab is reference then angle between Vab and Ib is

a) -15 deg

b) 240 deg

c) 180 deg

d) -45 deg

Ans: -15 deg*

63. When maximum power transfer to load is

Click Here to Show Diagram

a) 20 W

b) 50 W

c) 100W

d) 0W

Ans: 0W

64. Find Zbus Parameters

Click Here to Show Diagram

a) Z11=Z12=Z21= j0.1 ohm, Z22=j0.3 ohm

b)

c)

d)

Ans: Z11=Z12=Z21= j0.1 ohm, Z22=j0.3 ohm

65. Find Z11 and Z12

Click Here to Show Diagram

a) Z11=4 ohm, Z12= 2 ohm

b) Z11=4 ohm, Z12= 5 ohm

c) Z11=5 ohm, Z12= 2 ohm

d) Z11=4 ohm, Z12= 3 ohm

Ans:

66. Current in 5 ohm resister is

Click Here to Show Diagram

a) 10 A

b) -10 A

c) 5 A

d) -5 A

Ans: -10 A

67. Find I in the circuit at t=0+

Click Here to Show Diagram

a) 2 A

b) 5 A

c) 7 A

d) 10 A

Ans: 2 A

68. Find voltage across inductor at t=0+

Click Here to Show Diagram

a) 0 V

b) 2.5 V

c) 5 V

d) 10 V

Ans: 5 V

69. This wave is applied to the PMMC meter, meter reads

Click Here to Show Diagram

a) 0 V

b) 3 V

c) 2 V

d) 1 V

Ans: 1 V

70. Find Vab

Click Here to Show Diagram

a) Zero

b) 50 at an angle of 90 deg

c) 50 at an angle of 90 deg

d) None

Ans:

71. Find E in the circuit

Click Here to Show Diagram

a) 5 V

b) 10 V

c) 20 V

d) None

Ans: None

72. Vab is reference then angle between Vab and Ib is

Click Here to Show Diagram

a) -15 deg

b) 240 deg

c) 180 deg

d) -45 deg

Ans: -15 deg*
__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote
Reply


Reply to this Question / Ask Another Question
Your Username: Click here to log in

Message:
Options



All times are GMT +6.5. The time now is 10:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8