Go Back   2018-2019 StudyChaCha > >




  #2  
Old August 10th, 2019, 09:49 AM
Aakashd
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 44,100
Default Re: TTD Junior Assistant Exam Previous Model Papers

As you want here I am giving bellow TTD Junior Assistant Exam Previous Model Papers for this exam preparation :

1. A series of instructions that tells a computer what to do and how to do it is called a
(A) program (B) command (C) user response
(D) processor (E) None of these (Ans : A)
2. Market Expansion means
(A) hiring more staff (B) firing more staff (C) buying more products
(D) buying more companies (E) growth in sales through existing and new products (Ans : E)
3. Effective marketing helps in
(A) developing new products (B) creating a competitive environment
(C) building demand for products (D) All of these (E) None of these (Ans : D)

4. Which part of the computer displays the work done?
(A) RAM (B) Printer (C) Monitor (D) ROM (E) None of these (Ans : C)
5. Customisation means
(A) Tailor-made products for each customer (B) Customers selling goods
(C) Tailor-made products for each staff (D) A selling process
(E) None of these (Ans : A)
6. A Call in Marketing language means
(A) Calling on a salesperson (B) Calling on a customer
(C) Making a phone-call (D) Telemarketing
(E) None of these (Ans : B)
7. Computers manipulate data in many ways, and this manipulation is called
(A) upgrading (B) processing (C) batching (D) utilizing (E) None of these (Ans : B)
8. A Marketing Survey is required for
(A) deciding marketing strategies (B) deciding Product strategies
(C) deciding pricing strategies (D) All of these
(E) None of these (Ans : D)
9. Market Plan is a
(A) selling process (B) year-end budget (C) calendar
(D) business document for marketing strategies (E) All of these (Ans : D)
10. ATM stands for
(A) Anywhere Marketing (B) Any Time Marketing (C) Any Time Money
(D) Automated Teller Machine (E) Automatic Timely Machine (Ans : D)
11. USP in Marketing means
(A) Useful Sales Procedures (B) Useful Selling Propositions (C) Useful Sales Persons
(D) Used Sales Plans (E) Unique Selling Propositions (Ans : E)
12. A Target Group means
(A) a group of salesmen targeting the customers (B) likely buyers

(C) group of products (D) group of companies (E) all of these (Ans : B)
13. Which of the following can only have sequential access ?
(A) Disk (B) Tape (C) CD ROM (D) DVD ROM (E) None of these (Ans : B)
14. Sending an E-mail is similar to
(A) writing a letter (B) drawing a picture (C) talking on the phone
(D) sending a package (E) None of these (Ans : A)
15. Items such as names and addresses are considered
(A) information (B) input (C) records
(D) data (E) None of these (Ans : D)
16. One who designs, writes, tests and maintains computer programs is called a
(A) User (B) Programmer (C) Designer
(D) Operator (E) None of these (Ans : B)
17. Ctrl shift and Alt are called ............ keys.
(A) modifier (B) function (C) alphanumeric (D) adjustment (E) None of these (Ans : E)
18. Which key is used in combination with another key to perform a specific task ?
(A) function (B) space bar (C) arrow (D) control (E) None of these (Ans : D)
19. Physical components that make up your computer are known as
(A) Operating Systems (B) Software (C) Hardware
(D) Web Browsers (E) None of these (Ans : C)
20. Computers use the ............ number system to store data and perform calculations.
(A) binary (B) octal (C) decimal (D) hexadecimal (E) None of these (Ans : A)

21. The main directory of a disk is called the ............ directory.
(A) root (B) sub (C) folder (D) network (E) None of these (Ans : A)
22. Marketing is a
(A) one day effort (B) team effort (C) one man effort
(D) All of these (E) None of these (Ans : B)
23. Service Marketing is the same as
(A) Transaction Marketing (B) Relationship Marketing
(C) Internal Marketing (D) Outdoor Marketing (E) All of these (Ans : E)
24. Marketing is influenced by
(A) product demand (B) public taste (C) buyer behaviour
(D) brand image (E) All of these (Ans : E)
Attached Files
File Type: pdf TTD Junior Assistant Exam Previous Model Papers.pdf (29.9 KB, 0 views)
__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links






















Reply


Reply to this Question / Ask Another Question
Your Username: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +6.5. The time now is 07:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.42 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.