Go Back   2018-2019 StudyChaCha > StudyChaCha Discussion Forum > General Topics




  #1  
Old September 30th, 2012, 04:56 PM
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
Default RITES CIVIL ENGINEERING-question papers

Dear fnds, i want RITES previous year question papers in civil engineering.plz send it to my email id 016sharma@gmail.com.

if anyone have written that recruitment exam previously,kindly give me the advice about, how they ask the questions in objective and conventional types and suggest some study materials.

kindly do the needful.Thanks.
Reply With Quote Quick reply to this message
Other Discussions related to this topic
Thread
MPSC Civil Engineering Question Papers
PTU B.Tech Civil Engineering 3rd Sem Survey-I previous years question papers
GATE Exam Old solved question papers of Civil Engineering
UPSC IES Question Papers Civil Engineering
Pune University Question Papers For Civil Engineering
Junior Engineering Civil Question papers
SSC Junior Engineer exam (Civil Engineering) Previous question papers
IES Civil Engineering previous year solved question papers
GATE Civil Engineering Last 10 years question papers
Question papers with Answers of TNPSC Combined Engineering Services For Civil
TNPSC Combined Engineering Service Exam Question Papers for Civil Engineering
GATE Civil Engineering previous year question papers
GATE Civil Engineering Previous year Question Papers
GATE Civil Engineering previous year question papers
GATE previous year Civil Engineering question papers
GATE Civil Engineering Previous Year Question Papers
TNPSC Combined engineering service civil engineering question papers
Solved Question Papers of GATE Exam - Civil Engineering
Solutions of last year GATE question papers for Civil Engineering
IES Civil Engineering Question papers






  #2  
Old February 28th, 2013, 03:48 PM
Emisha1478
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: RITES CIVIL ENGINEERING-question papers

How can I get the Rites Civil Engineering-question papers???
Reply With Quote Quick reply to this message
Our Latest Videos
Sponsored Links






















  #3  
Old February 28th, 2013, 03:52 PM
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 21,891
Default Re: RITES CIVIL ENGINEERING-question papers

Here is the Rites Civil Engineering-question paper:

1. The eleventh ‘five year plan’ of India is for the five years ranging from—
(A) 2009–2014
(B) 2008–2013
(C) 2007–2012
(D) 2006–2011
(E) None of these
Ans : (C)

2. DSCR indicates the ability of a company to—
(A) Meet its current liabilities
(B) Service its shareholders
(C) Meet its long term debt obligations
(D) Raise further capital
(E) None of these
Ans : (C)

3. An IPO is—
(A) Initial price offered by a private limited company to its shareholders
(B) An offer by an unlisted company for sale of its shares for the first time to the public
(C) Used to increase the share capital of an unlisted company
(D) A book building process
(E) None of these
Ans : (B)

4. A decreasing current ratio indicates—
(A) A stable liquidity
(B) An increasing liquidity
(C) A strained liquidity
(D) Satisfactory current solvency
(E) None of these
Ans : (E)

5. Private equity investors, invest in a company based mainly on—
(A) The age of the company
(B) The location of the company
(C) The activity undertaken by the company
(D) The creditability and the valuation of the company
(E) The existing profitability of the company
Ans : (E)

6. The synagogue is generally—
(A) An epic
(B) A religion
(C) Jewish House of Prayer
(D) The Parsi temple
(E) A palace
Ans : (C)

7. Deuce is a team used in—
(a) Polo
(b) Lawn tennis
(c) Badminton
(d) Boxing
(e) Volley ball
(A) a, b, c
(B) b, c, d
(C) c, d, a
(D) a, b, e
(E) b, c, e
Ans : (E)

8. ISI is the intelligence agency of—
(A) United Kingdom
(B) United States of America
(C) Israel
(D) Pakistan
(E) India
Ans : (D)

9. Air Traffic Controller’s job involves—
1. Control of air traffic in and within vicinity of airport
2. Control of movement of air traffic between altitude, sectors and control centres
3. Following established procedures and policies for air traffic control
4. Control of commercial airline flights according to government regulations
5. To authorize and regulate commercial airline flights
(A) 1, 2
(B) 2, 3
(C) 1, 2, 3, 4
(D) 1, 2, 3, 4, 5
(E) 3, 4, 5
Ans : (A)

Remaining questions are in the attachment click on it…
Attached Files
File Type: doc Rites Civil Engineering-question papers.doc (44.0 KB, 871 views)
__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply


Reply to this Question / Ask Another Question
Your Username: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +6.5. The time now is 01:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9