Go Back   2020-2021 StudyChaCha > StudyChaCha Discussion Forum > General Topics





  #1  
Old January 15th, 2014, 04:18 PM
Unregistered
Guest
 
Default ICICI Probationary Officers (PO) Exam Question papers

Can any one here provide me the Question papers for ICICI Probationary Officers (PO) Exam???
Reply With Quote
Other Discussions related to this topic
Thread
Free Download State Bank Probationary Officers Exam
State Bank Probationary Officers Exam Questions
Allahabad Bank Recruitment Specialist Officers Probationary Officers
Recruitment Of Probationary Officers In State Bank Of India Model Question Paper
Previous year question papers of Union Bank of India of Probationary Officers exam
Syndicate bank probationary officers exam question papers
Previous year question papers of Probationary Officers in SBI free download
SBI Probationary Officers Past year model question papers
Union Bank probationary officers previous year question papers
Probationary Officers Exam Question Papers with Solution
ICICI Bank Probationary Officers question papers of previous years free download
Probationary Officers Bank of Baroda Question Paper
State Bank of India Probationary Officers question papers of past years
Previous year IBPS probationary officers exam question papers free download
Date of entrance exam for Probationary Officers
Probationary Officers Exam Question Papers with Solutions
Syndicate Bank Probationary Officers Exam
SBI Probationary Officers Question Paper
OBC Probationary Officers Exam
ICICI Bank Probationary Officers Programme (batch 6)






  #2  
Old January 15th, 2014, 05:59 PM
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2013
Default Re: ICICI Probationary Officers (PO) Exam Question papers

Here I am providing you the Question papers for ICICI Probationary Officers (PO) Exam

In a class, except 18 all are above 50 years.15 are below 50 years of age. How many people are there
(a) 30
(b) 33
(c) 36
(d) none of these.
(Ans. (d))

If a boat is moving in upstream with velocity of 14 km/hr and goes downstream with a velocity of 40 km/hr, then what is the speed of the stream ?
(a) 13 km/hr
(b) 26 km/hr
(c) 34 km/hr
(d) none of these (Ans. A)

Find the value of ( 0.75 * 0.75 * 0.75 - 0.001 ) / ( 0.75 * 0.75 - 0.075 + 0.01)
(a) 0.845
(b) 1.908
(c) 2.312
(d) 0.001
(Ans. A)

A can have a piece of work done in 8 days, B can work three times faster than the A, C can work five times faster than A. How many days will they take to do the work together ?

Rest of the Questions are attached in below file which is free of cost
Attached Files Available for Download
File Type: pdf ICICI PO Exam Question paper.pdf (35.6 KB, 78 views)
__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote
  #3  
Old September 27th, 2015, 10:29 AM
Unregistered
Guest
 
Default Re: ICICI Probationary Officers (PO) Exam Question papers

I am cleared IBPS first round and now I had an interview round for the post of PO in ICICI bank please provide me some important interview question ?
Reply With Quote
  #4  
Old September 27th, 2015, 10:29 AM
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2012
Default Re: ICICI Probationary Officers (PO) Exam Question papers

Here I am providing you some important question for PO post .

1) Mrs. Watsherface had a garage sale. A custmer named Gina bought an old lamp and a rug. She paid a total of $5.25 for everything. The rug cost 25 cents more than the lamp. How much did each cost?

Answer: The lamp cost $ 2.50 and the rug cost $ 2.75

2) SlowRun Express runs between Bangalore and Mumbai, For the up as well as the down journey, the train leaves the starting station at 10:00 PM everyday and reaches the destination at 11:30 PM after three days.Mr. Haani once travelled by SlowRun Express from Mumbai to Bangalore. How many SlowRun Express did he cross during his journey?

Answer: Mr. Haani crossed 7 SlowRun Expresses during his journey.

3) In a certain year, the number of girls who graduated from City High School was twice the number of boys. If 3/4 of the girls and 5/6 of the boys went to college immediately after graduation, what fraction of the graduates that year went to college immediately after graduation?

Answer: Assume that number of boys graduated from City High School = B
Therefore, number of girls graduated from City High School = 2*B
It is given that 3/4 of the girls and 5/6 of the boys went to college immediately
after graduation.
Hence, total students went to college
= (3/4)(2*B) + (5/6)(B)
= B * (3/2 + 5/6)
= (7/3)B
Fraction of the graduates that year went to college immediately after graduation
= [(7/3)B] / [3*B]
= 7/9
Therefore, the answer is 7/9

4) A mule and a donkey were carrying full sacks on their backs.The mule started complaining that his load was too heavy. The donkey said to him "Why are you complaining? If you gave me one of your sacks I'd have double what you have and if I give you one of my sacks we'd have an even amount.How many sacks were each of them carrying? Give the minimal possible answer.

Answer: The mule was carrying 5 sacks and the donkey was carrying 7 sacks.

5) Two people enter a race in whick you run to a point and back. Person A runs 20 mph to and from the point. Person B runs to the point going 10 mph and 30 mph going back. Who came in first?

Answer: Person A came in first.

6) Mark ate half of a pizza on Monday. He ate half of what was left on Tuesday and so on. He followed this pattern for one week. How much of the pizza would he have eaten during the week?

Answer: Mark would have ate 127/128 (99.22%) of the pizza during the week.

7) In the General meeting of "Friends Club, Sameer said, "The repairs to the Club will come to a total of Rs 3120 and I propose that this amount should be met by the members, each paying an equal amount. The proposal was immediately agreed. However, four members of the Club chose to resign, leaving the remaining members to pay an extra Rs 26 each.How many members did the Club originally have?

Answer: The Club originally had 24 members.

8) If you look at a clock and the time is 3:15.What is the angle between the hour and the minute hands? ( The answer to this is not zero!)

Answer: 7.5 degrees
__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote
Reply


Reply to this Question / Ask Another Question
Your Username: Click here to log in

Message:
Options



All times are GMT +6.5. The time now is 03:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8