Sample paper of constable of delhi police - 2014-2015 StudyChaCha

Go Back   2014-2015 StudyChaCha > StudyChaCha Discussion Forum > Exams




  #1  
Old November 1st, 2011, 11:52 PM
sandeep.sterlingviking
Guest
 
Posts: n/a
Default Sample paper of constable of delhi police

i want to download last year sample paper of constable of delhi police .
pls tell me how to download from net
my e-mail id is sandeep.sterlingviking@gmail.com

thanks for this
Reply With Quote Quick reply to this message
  #2  
Old January 4th, 2012, 02:18 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

i want to download last 5 years sample paper of delhi police constable exam

my e-mail address is - 2whiteking@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old March 13th, 2012, 04:03 PM
Rinku Adhana
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

send the sample papers of delhi police constable/SI on my E-mail ID. My E-mail ID is
radhana414@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old March 30th, 2012, 06:28 PM
sameer gupta
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

What is the written exam pattern for Delhi police written exam for contable/SI on which the question paper will be based .
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old March 30th, 2012, 06:32 PM
Sashwat's Avatar
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 35,929
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

Quote:
Originally Posted by sameer gupta View Post
What is the written exam pattern for Delhi police written exam for contable/SI on which the question paper will be based .
Pattern :
Duration : 1 and half hour
Total marks : 100
Question type : Objective
Subjects :
General Knowledge (25 marks)
Arithmetic (25 marks)
Reasoning (25 marks)
English (25 marks)
Language : Hindi and English
__________________
Answered By StudyChaCha

Request
: Support us by liking us on facebook (please click the LIKE button in the Facebook box below, you should be logged in at Facebook to do so)
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old April 20th, 2012, 02:38 PM
Rathee Ji
Guest
 
Posts: n/a
Default Sample paper of constable of delhi police

The Exam Pattern for Delhi Police Constable is 100 Questions in 90 mins, with 50 Questions from GK, 35 from Reasoning, and 15 from Mathematics.

The Exam Pattern for Head Constable (Ministerial) is 100 Questions in 90 mins, with 25 Questions each in Math Reasoning English and GK.

The Exam Pattern for Sub-Inspector in Delhi Police is 200 Questions in 3 Hours (or may be 2 Hours) with no negative marking in any of the above, 50 Questions each from English and GK, 70 from Reasoning, and 30 Questions from Mathematics.


Best Wishes. - J P College of Competition & A's Bright Careers (Contact : 9810669467).

Coaching available for all Government Job Exams, SSC Bank PO, Delhi Police, DSSSB, Railways TET, C TET IBPS etc. JPCC Pvt. Ltd
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old April 20th, 2012, 02:42 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Talking Re: Sample paper of constable of delhi police

Quote:
Originally Posted by Sashwat View Post
Pattern :
Duration : 1 and half hour
Total marks : 100
Question type : Objective
Subjects :
General Knowledge (25 marks)
Arithmetic (25 marks)
Reasoning (25 marks)
English (25 marks)
Language : Hindi and English
Dear Shashwat,

Kindly check before you post wrong info.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8  
Old April 20th, 2012, 03:56 PM
Educhamp's Avatar
Super Moderator
 
Join Date: May 2011
Location: Delhi
Posts: 10,259
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

Quote:
Originally Posted by Unregistered View Post
Dear Shashwat,

Kindly check before you post wrong info.
Hi,
some time it do happen that inspite of our best efforts we got wrong information. If you are sure that the information given by Sashwat is wrong, then please update us with the right information. We would be more then happy to update it.

thanks
__________________
Answered By StudyChaCha

Request
: Support us by liking us on facebook (please click the LIKE button in the Facebook box below, you should be logged in at Facebook to do so)
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9  
Old May 3rd, 2012, 04:39 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

plz send me last ten year solved papers for constable in delhi police
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10  
Old February 2nd, 2013, 04:50 PM
Suraj kamal
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

I won't to know about the physical of dlhe police constable(dog handler)
Reply With Quote Quick reply to this message
  #11  
Old February 22nd, 2013, 11:51 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

i am an service man how to apply in delhi police
Reply With Quote Quick reply to this message
  #12  
Old May 16th, 2013, 06:53 PM
SOMVEER SINGH
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

--------------------------------------------------------------------------------
Dear Sir
plz send me last ten year solved papers for constable gd in Delhi police MY EMAIL ID somveer.veer@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #13  
Old August 3rd, 2013, 10:41 PM
JOGINDER PAL
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

I WANT TO DELHI POLICE CONS. PAPER 10 YEARS AND HC
Reply With Quote Quick reply to this message
  #14  
Old August 3rd, 2013, 10:43 PM
JOGINDER PAL
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

I WANT TO DELHI POLICE QUESTION PAPER CONS AND HC LAST 10 YEAR
Reply With Quote Quick reply to this message
  #15  
Old October 17th, 2013, 03:44 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

10 YEAR QUESTION PAPER SEND MY MAIL ID,PLEASE SIR
MY MAIL ID IS ABHINAVSHRM378@GMAIL.COM
Reply With Quote Quick reply to this message
  #16  
Old December 14th, 2013, 03:35 PM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 2
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

i want last years question papers of constable in delhi police
Reply With Quote Quick reply to this message
  #17  
Old December 16th, 2013, 10:47 AM
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 42,988
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

Here you are looking for information about Delhi Police constable exam paper so here I am providing its paper along with info about its exam pattern:

1. What is the population of India?
(A) 98 crores
(B) More than 2 billion
(C) More than 1 billion
(D) Less than 96 crores
(E) 96 crores

2. Wimbledon Trophy is associated with
(A) Football
(B) Cricket
(C) Hockey
(D) Basketball
(E) Lawn Tennis

3.Acousticsis the science of the study of
(A) Light
(B) Sound
(C) Electricity
(D) Magnetism
(E) None of these

4. Heavy Water is used in which of the following types of industries?
(A) Sugar
(B) Nuclear Power
(C) Textile
(D) Coal
(E) None of these

5. Which of the following is not the name of popular IT/Software Company ?
(A) Wipro
(B) Mastek
(C) Toyota
(D) IBM
(E) Infosys

6. Baichung Bhutia whose name was in news is a well known
(A) Music Director of Indian films
(B) English author of Indian origin
(C) Journalist
(D) Politician
(E) Sports Personality

7. Which of the following best explainse-governance?
(A) Improving the functioning of government
(B) Teaching government employees the basics of computing
(C) Delivery of public services through internet
(D) Framing of cyber-laws of chatting on internet
(E) Convergence of e-mail and video-conferencing

8. CAS is associated with which of the following?
(A) Legal System Reforms
(B) Piped gas line
(C) Cable T.V.
(D) Mobile phone regulation
(E) None of these

9. Which of the following is the abbreviated name of the Organization/Agency working in the field of Space Research?
(A) ISBN
(B) ISRO
(C) INTELSET
(D) INTACH
(E) None of these

10. VAT stands for
(A) Value And Tax
(B) Value Added Tax
(C) Virtual Action Tasks
(D) Virtual Assessment Technique
(E) None of these

11. Global warming is a matter of concern amongst the nations these days. Which of the following countries is the largest emitter of greenhouse gases in the World?
(A) U.S.A.
(B) China
(C) India
(D) Britain
(E) None of these

Answers:
1. (C) 2. (E) 3. (B) 4. (B) 5. (C) 6. (E) 7. (C) 8. (C) 9. (B) 10. (B) 11. (B)

Delhi Police constable Exam paper pattern

Reply With Quote Quick reply to this message
  #18  
Old December 16th, 2013, 12:40 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

plese sir send me delhi police h.c 5 years modele papere.my id-dineshbhagera2@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #19  
Old December 16th, 2013, 11:02 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

i want to back fiver sample paper
Reply With Quote Quick reply to this message
  #20  
Old January 2nd, 2014, 07:57 AM
pramod kaushik
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

please send me delhi police head constable (ministerial) previous year question papers my email id is
kaushikpramod89@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #21  
Old January 28th, 2014, 06:28 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of head constable MINISTERIAl of delhi police

i want to download last year sample paper of head constable ministerial of delhi police .
pls tell me how to download from net
my e-mail id is virandersingh111@gmail.com

thanks for this[/QUOTE]
Reply With Quote Quick reply to this message
  #22  
Old February 4th, 2014, 11:34 AM
Abdul Gufran
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

Please send me Delhi Police Constable Exam previous 5 years question papers.
My e-mail is: gufran_css@yahoo.in
Reply With Quote Quick reply to this message
  #23  
Old February 13th, 2014, 03:57 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

Quote:
Originally Posted by Educhamp View Post
Hi,
some time it do happen that inspite of our best efforts we got wrong information. If you are sure that the information given by Sashwat is wrong, then please update us with the right information. We would be more then happy to update it.

thanks
plz send me last ten year solved papers for constable in delhi police
Reply With Quote Quick reply to this message
  #24  
Old February 14th, 2014, 01:18 PM
ishu panwar
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

Quote:
Originally Posted by Rinku Adhana View Post
send the sample papers of delhi police constable/SI on my E-mail ID. My E-mail ID is
radhana414@gmail.com
m last year paper lena chata hu mari id ishupanwar56@gmail.com h
Reply With Quote Quick reply to this message
  #25  
Old February 27th, 2014, 07:06 PM
Unregistered33
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Sample paper of constable of delhi police

Quote:
Originally Posted by sameer gupta View Post
What is the written exam pattern for Delhi police written exam for contable/SI on which the question paper will be based .
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeee
Reply With Quote Quick reply to this message
Other Discussions related to this topic
Thread
Question paper for Chandigarh police head constable
Female delhi police constable recruitment forms??
Delhi police head constable form
Expected Cut Off of Delhi Police Head Constable
Wireless operator (head constable) in Delhi Police
Date of Joining for Delhi Police Female Constable
Delhi Police Head Constable Wireless Operator Exam question paper
Date of Delhi Police Constable Written Exam
Delhi Police Vacancy Constable Male
Delhi Police head constable ministerial syllabus
Rajasthan Police Constable Exam Question Paper
Delhi police head constable Sample question papers
Delhi Police Head Constable Test Dates
what is age limit for Delhi police constable?
Age limit for Delhi police constable?
Delhi Police Head Constable Exam
Rajasthan Police Constable Question paper
Delhi Police women constable recruitment
Delhi Police Constable Job
what is the selection criteria for constable and head constable in Delhi Police?









































Have a Facebook Account? Ask your Question Here



Reply


Share this on...

Reply to this Question / Ask Another Question
Your Name: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +6.5. The time now is 10:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9