JEXPO Solved Question Paper - 2017-2018 StudyChaCha

Go Back   2017-2018 StudyChaCha > StudyChaCha Discussion Forum > General Topics




  #1  
Old January 9th, 2017, 12:41 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default JEXPO Solved Question Paper

Hi I am preparing for the JEXPO exam so can you please provide me the solved question paper for the JEXPO so if you are having the same please provide me so I can have an idea???
Reply With Quote Quick reply to this message
  #2  
Old January 9th, 2017, 01:46 PM
Educhamp's Avatar
Super Moderator
 
Join Date: May 2011
Location: Delhi
Posts: 30,570
Default Re: JEXPO Solved Question Paper

Well below I have given you the JEXPO solved question paper so you can have a look


1. The age of a father is 25 years more than his son age . The product of their ages is 84 in years . What will be son’s age in years , after 10 years ? Ans:13

2. Find the sum 0.23+0.234+0.2345 corrected to three significant figures.Ans:0.699

3. The average age of 27 boys of a class is 16 years and if their teacher is included the avg is increased by ½ years . Find the age of the teacher.Ans:30years

4. Solve for t, 3t-8≤-t in the set of whole numbers.Ans:0,1,2

5. If the sum of roots of an equation , x2+px+1=0 (p>0) is twice the difference between them then p=? Ans:𝟒 𝟑

6. If a regular hexagon is inscribed in a circle of radius 4 cm, then find the area of the polygon in cm2. Ans: 𝟐𝟒 𝟑

7. If tanA=1/2 and tan B= 1/3 then A+B=? Ans:𝝅𝒄𝟒

8. The difference between SI and CI on a sum of Rs 20,000 for 2 years is Rs 112.50. What is the annual rate of interest.Ans:7.5%

9. A sum of money doubles itself in 3 years . how many times itself will the sum become in a period of 9 years at SI? Ans:4

10. If X0 is the measure of an angle which is equal to its complement and y0 is the measure of an angle which is equal to its supplement then X0/y0 is……… Ans:0.5

11. There are three amounts a, b and c such that b is the SI on c and c is the SI on a . Which of the following must always be true? Ans:C2=ab

12. A sold an article to B at 10% profit . B sold it to C at 20% profit. Find the price at which A bought if B’s profit is Rs 44 (in Rs). Ans:200

13. A Sum of money invested at CI doubles itself in 6 years. In how many years will it become 64 times itself at the same rate of CI? Ans:36
Attached Files
File Type: pdf JEXPO Solved Question Paper.pdf (700.7 KB, 26 views)
__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links






















Other Discussions related to this topic
Thread
JEXPO Physics Question
Suggested Question For Jexpo
JEE Solved Question Paper
IIT Solved Question Paper
CAT Solved Question Paper
Previous year question paper of JEXPO
PTU MBA Solved Question Paper
CDS II Solved Question Paper
Solved Question Paper for IIT
LIC AAO Solved Question Paper
MP PET Solved Question Paper
MAT Solved Question Paper
CDS Solved Question Paper
UGC NET English paper II Solved Question Paper
IES Solved question paper
Solved question paper MCA
IB solved question paper
IIT JEE Solved Question Paper
TCS Solved Question paper
ARS/NET solved question paper






Have a Facebook Account? Ask your Question Here



Reply


Reply to this Question / Ask Another Question
Your Name: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +6.5. The time now is 08:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9