Computer Science Solved Paper - 2018-2019 StudyChaCha

Go Back   2018-2019 StudyChaCha > StudyChaCha Discussion Forum > General Topics




  #1  
Old October 14th, 2011, 03:31 PM
Ajith K
Guest
 
Posts: n/a
Default Computer Science Solved Paper

I am preparing for Delhi University computer Science entrance exam for 2012. Can anybody suggest me from where to get Computer Science solved sample papers for 2012?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #2  
Old September 15th, 2012, 04:26 PM
zadams g
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Computer Science Solved Paper 2012

I want to get information about Computer Science Solved Paper 2012. Please provide me the information about Computer Science Solved Paper 2012?
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links






















  #3  
Old March 7th, 2013, 03:34 PM
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 19,443
Default Re: Computer Science Solved Paper 2012

As you are looking for the computer science solved paper so here I am providing you some paper and some questions here,

2. The worst case time complexity of AVL tree is better in comparison to binary search tree for
(A) Search and Insert Operations
(B) Search and Delete Operations
(C) Insert and Delete Operations
(D) Search, Insert and Delete Operations
Ans: D
3. The GSM network is divided into the following three major systems:
(A) SS, BSS, OSS
(B) BSS, BSC, MSC
(C) CELL, BSC, OSS
(D) SS, CELL, MSC
Ans: A

4. The power set of the set {ϕ} is
(A) {ϕ} (B) {ϕ, {ϕ}}
(C) {0} (D) {0, ϕ, {ϕ}}
Ans: B
5. If the disk head is located initially at 32, find the number of disk moves required with FCFS if the disk queue of I/O blocks requests are 98, 37, 14, 124, 65, 67.
(A) 239 (B) 310
(C) 321 (D) 325
Ans: C
6. Component level design is concerned with
(A) Flow oriented analysis (B) Class based analysis
(C) Both of the above (D) None of the above
Ans: C
7. The ‘C’ language is
(A) Context free language
(B) Context sensitive language
(C) Regular language
(D) None of the above
Ans: A
8. The Mobile Application Protocol (MAP) typically runs on top of which protocol ?
(A) SNMP (Simple Network Management Protocol)
(B) SMTP (Simple Mail Transfer Protocol)
(C) SS7 (Signalling System 7)
(D) HTTP (Hyper Text Transfer Protocol)
Ans: C
9. If a packet arrive with an M-bit value is ‘l’ and a fragmentation offset value ‘0’, then it is ______ fragment.
(A) First (B) Middle
(C) Last (D) All of the above
Ans: A
10. The number of bit strings of length eight that will either start with a 1 bit or end with two bits 00 shall be
(A) 32 (B) 64
(C) 128 (D) 160
Ans: D
Attached Files
File Type: doc Computer Science Solved Paper.doc (35.0 KB, 185 views)
File Type: doc Computer Science Solved Paper 2.doc (35.0 KB, 165 views)
File Type: doc Computer Science Solved Paper 3.doc (38.0 KB, 152 views)
Reply With Quote Quick reply to this message
Other Discussions related to this topic
Thread
Solved Computer Science Paper for KVS PGT Exam
PGT Computer Science Previous Solved Paper
NET Computer Science Exam Solved Question Papers
GATE computer science solved question papers
Solved Papers GATE Computer Science and Engineering
Solved Paper for GATE Computer Science
SAIL (MT) Computer Science Solved Exam Paper
GATE Computer Science and IT Solved Paper
NET Computer Science Exam Solved Paper
Board Exam Computer Science Solved Paper
NET Previous Years Question Paper of Computer Science and Applications (Paper II) Exa
UGC NET JRF Computer Science Paper II Exam Solved Question Papers
UGC NET computer science solved Question papers
UGC NET computer science and applications solved papers
UGS NET solved question papers for computer science
Computer Solved paper for Teachers Eligibility Test
Last Year Solved Question Paper of GATE - Computer Science (CS)
UGC NET Computer Science Solved Paper
UGC NET Computer Science Solved Paper III
5 years solved past paper of ugc computer science paper II?






Have a Facebook Account? Ask your Question Here



Reply


Reply to this Question / Ask Another Question
Your Name: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +6.5. The time now is 06:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9