previous question paper RRB Assistant Loco Pilot? - 2014-2015 StudyChaCha

Go Back   2014-2015 StudyChaCha > StudyChaCha Discussion Forum > Career and Jobs




  #1  
Old October 8th, 2011, 03:08 PM
shambhoo.kumar
Guest
 
Posts: n/a
Default previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

please send me previous question paper, model paper,aptitude test of ast. loco pilot in all rrb. my aim is ast. loco pilot.i filled form of ast. loco pilot-2011
Reply With Quote Quick reply to this message
  #2  
Old November 1st, 2011, 11:51 PM
Muthuvel A
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

sir,
I request u to need rrb assistant loco pilot previous exam question and answers paper from 2005 to 2010 send to my mail id apmuthuvel@yahoo.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old November 27th, 2011, 08:14 PM
Sushanta
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

i requested u to need model question paper of rrb tech.gr3

Sushanta
sb.sushanta@rediffemail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old December 5th, 2011, 10:46 PM
kishore kumar
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

sir,
i request u to need rrb assistant loco pilot previous questions and answer paper from 2005-2011
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old December 16th, 2011, 02:24 AM
jjklk
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

I need previous 2003-2011 loco pilot question paper with answer. Please send this address- rtyagi72@gmail.com, loco pilot question paper.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old December 16th, 2011, 02:27 AM
jjklk
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

I need loco pilot sicology test 2003-2011.Please send this address-rtyagi72@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old December 17th, 2011, 09:18 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

please give me a previous set of loco pilot from 2005 to 2011on email id:-sksuraj47 @gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8  
Old December 17th, 2011, 09:21 PM
sraj 's'
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

I need previous 2003-2011 loco pilot question paper with answer. Please send this address- sksuraj47@gmail.com, loco pilot question paper.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9  
Old January 7th, 2012, 09:37 AM
ajith
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

Dear sir,
Pliase send me previous Assistant loco pilot (RRB) question and answer.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10  
Old January 7th, 2012, 09:40 AM
ajith
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

send Assistant loco pilot question to paul.ajith4@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #11  
Old January 10th, 2012, 12:03 PM
rupesh kumar
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

Please send me previous Assistant loco pilot (RRB) question and answer.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #12  
Old January 24th, 2012, 12:14 AM
Priyanka Naskar
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

Can u pls send me the question-answers of previous years.my id-priyankaec5@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #13  
Old February 10th, 2012, 03:33 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

sir'please send me previous year,question bank model set practice set of assistant loco pilot in my email id gautam_kumar11@yahoo.com.GAUTAM KUMAR VERMA
Reply With Quote Quick reply to this message
  #14  
Old February 10th, 2012, 03:35 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

SIR PLEASE SEND ME PRACTICE SET AND PREVIOUS YEAR QUESTION BANK OF ASSISTANT LOCO PILOT
Reply With Quote Quick reply to this message
  #15  
Old February 23rd, 2012, 10:35 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

sir....... pls send me previous year quetion paper for the post of locopilot in rrb...thank u...
Reply With Quote Quick reply to this message
  #16  
Old March 9th, 2012, 12:00 PM
vikas gajpal
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

I request u to need rrb assistant loco pilot previous exam question and answers paper from 2005 to 2010 send to my mail id vgajpal2@gmail.com or vgajpal@inbox.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #17  
Old March 14th, 2012, 01:25 PM
nanagouda
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

sir please send me previous assistant loco pilot quession paper and answer this email (nanagouda1989@gmail.com)
Reply With Quote Quick reply to this message
  #18  
Old March 14th, 2012, 01:30 PM
nanagouda
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

Please send me previous Assistant loco pilot (RRB) question and answer. this mail nanagouda1989gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #19  
Old June 6th, 2012, 01:38 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

I need loco pilot sociology test 2003-2011.Please send this address-akr@molex.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #20  
Old June 8th, 2012, 01:15 PM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

Please send me privious year question paper and answer my email id:-gupteshwargiri@yahoo.in
Reply With Quote Quick reply to this message
  #21  
Old June 12th, 2012, 04:14 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

please send the railway loco pilot chandigarh previes year written exam paper on my email id-account.pawan@yahoo.co.in
Reply With Quote Quick reply to this message
  #22  
Old June 13th, 2012, 02:02 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

jagadeesh
sir,
I request u to need rrb assistant loco pilot previous exam question and answers paper from 2005 to 2010 send to my mail id [email]jayainchukavu@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #23  
Old June 20th, 2012, 12:45 PM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

[QUOTE=sanakakumar.sir,
I request u to need rrb assistant loco pilot previous exam question and answers paper from 2005 to 2010 send to my mail id [email)sanakakumars@gmail.com.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #24  
Old June 24th, 2012, 12:54 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Smile Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

[QUOTE=Priyanka Naskar;32821]Can u pls send me the question-answers of previous years.my [email]id-shahnavaabali@GMAIL.COM
Reply With Quote Quick reply to this message
  #25  
Old June 25th, 2012, 12:59 PM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

sir,
I request u to Send rrb assistant loco pilot previous exam question and answers paper from 2005 to still date send to my mail id [email ) gopi_gl@yahoo.co.in
Reply With Quote Quick reply to this message
  #26  
Old June 25th, 2012, 05:03 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Smile Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

.sir,
I request u to need rrb assistant loco pilot previous exam question and answers paper from 2005 to 2010 send to my mail id [email):-sureshchohankota@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #27  
Old June 25th, 2012, 06:56 PM
Natrpal singh
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

kishore kumar sir,

i request u to need rrb assistant loco pilot previous questions and answer paper from 2006-2011,
Reply With Quote Quick reply to this message
  #28  
Old June 27th, 2012, 09:03 AM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

please send me previous question paper for rrb locopilot...my email-id is bswapna58@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #29  
Old June 27th, 2012, 01:45 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

I request u to need rrb assistant loco pilot previous exam question and answers paper from 2005 to 2010 send to my mail id [email)vpssamy1984@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #30  
Old July 2nd, 2012, 04:46 PM
poornish
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

Dear sir.
I request u to Send rrb assistant loco pilot previous exam question and answers paper from 2005 to still date send to my mail id [email ) poornish.pine@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #31  
Old July 12th, 2012, 03:55 PM
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

please send me the asst locopilot previous papers to shasant@gmail.com very very urgent pls forward anyone
Reply With Quote Quick reply to this message
  #32  
Old July 13th, 2012, 08:42 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

sir i want to know when will bhuvansar alp notifiction will be
Reply With Quote Quick reply to this message
  #33  
Old August 6th, 2012, 05:16 PM
shanthi
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

i need rrb asst loco pilot previous year question paper
Reply With Quote Quick reply to this message
  #34  
Old February 27th, 2013, 03:24 PM
NANABB
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

I LIKE LOCO PILOT ASSISTANCE JOB.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #35  
Old August 13th, 2013, 10:23 PM
Ranjanbiswas
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

sir i need 2000-2012 rrb asistant loco pilot examination question paper. sir please sent at ranjanbiswas1995@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #36  
Old January 20th, 2014, 06:32 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default

I need previous 2003-2011 loco pilot question paper with answer. Please send this address- [email]kumardevi1991@gmail.com.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #37  
Old January 22nd, 2014, 04:34 PM
Administrator
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 20,072
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

loco pilot question paper with solution:

1) The Rath Yatra at Puri is celebrated in honour of which Hindu deity?
(a) Ramchandran
(b) Murugan
(C) God of Sun
(d) Jagannath
Answer : (d) Jagannath
2.Which of the following folk dance forms is associated with Gujarat?
(a) Garba
(b) Bhangra
(c) Nautanki
(d) Bharatham
Answer : (a) Garba
3. Rabindra Nath Tagore’s ‘Jana Gana Mana’ has been adopted as India’s National Anthem. How many stanzas of the said song were adopted?
(a) Only the first stanza
(b) First & second stanza
(c) First and fourth stanza
(d) The whole song
Answer : (a) Only the first stanza

4. In which of the following festivals are boat races a special feature?
(a) Pongal
(b) Ranali Bihu
(c) Onam
(d) Navratri
Answer : (C) Onam
5) The book of the Parsis is
(a) Torah
(b) Bible
(c) Gita
(d) Zend Avesta
Answer : (d) Zend Avesta
6) India’s national animal and bird respectively are
(a) Deer and Parrot
(b) Lion and Cuckoo
(c) Elephant and Eagle
(d) Tiger and Peacock
Answer : (d) Tiger and Peacock
7) India celebrates February 28 every year as/National Science Day’ because on this day
(a) In 1928 CV. Raman discovered what was later called the ’Raman Effect’.
(b) First Indian Spacecraft was launched.
(c) Vikram Sarabhai was born.
(d) Nehru laid the foundation of science laboratories all over India

Answer : (A) In 1928 CV. Raman discovered what was later called the ’Raman Effect’.
8) 20th August is celebrated as
(a) No tobacco Day
(b) Earth Day
C) Sadbhavana Divas
(d) None of these
Answer : C) Sadbhavana Divas

9) Which of the following is the currency of Thailand?
(a) Taka
(b)Yuan
c) Peso
(d) Thai baht
Answer : D) Thai baht
10) Largest country liberated from colonial rule is
a) Uganda
(b) India
c) North Africa
(d) South West Africa
Answer : D) South West Africa
11) Which of the following countries was divided into two independent republics on the New Year Day of 1993?

(a) Yugoslavia
(b) Albania
(c) Czechoslovakia
(d) Cyprus
Answer : C) Czechoslovakia
12. Hong Kong was transferred to China in
(a) 1990
(b) 1996
(c) 1997
(d) 2000
Answer : (c) 1997
13. Rial is the currency of
(a) Iran
(b) Indonesia
(c) Zambia
(d) Namibia
Answer : (a) Iran
14. Which of the following is the currency used in Italy?

(a) Dinar
(b) Yen
(c) Rouble
(d) Lira
Answer : (d) Lira
15. Which of the following pairs of country and its currency is not correct?
(a) North Korea – Won
(b) Bangladesh – Taka
(c) Saudi Arabia – Rial
(d) Japan -Yuan
Answer : (d) Japan -Yuan







__________________
Answered By StudyChaCha

Request
: Support us by liking us on facebook (please click the LIKE button in the Facebook box below, you should be logged in at Facebook to do so)
Reply With Quote Quick reply to this message
  #38  
Old January 25th, 2014, 01:11 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

PLZ SEND ME MODEL PAPER OF LOCO PILOT
Reply With Quote Quick reply to this message
  #39  
Old May 26th, 2014, 07:32 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: previous question paper RRB Assistant Loco Pilot?

Quote:
Originally Posted by shambhoo.kumar View Post
please send me previous question paper, model paper,aptitude test of ast. loco pilot in all rrb. my aim is ast. loco pilot.i filled form of ast. loco pilot-2011
my mail id aathisekar89@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
Other Discussions related to this topic
Thread
previous question paper, model paper, aptitude test of assistant loco pilot RRB?
RRB Loco Pilot Exam Previous Years Question Papers
previous question papers for ALP (Assistant Loco Pilot) of RRB kolkata
Assistant Loco Pilot Indian Railways
RRB Loco Pilot Exam Question Paper
RRB assistant loco pilot exam papers
RRB Chandigarh Assistant Loco Pilot Recruitment
RRB Allahabad Assistant Loco Pilot Result
RRB Chennai assistant loco pilot
RRB Bhopal results for assistant loco pilot
RRB Bilaspur Result Assistant Loco Pilot
Papers for RRB Assistant Loco Pilot Exam
Exam Date for Assistant Loco Pilot (ALP)
Assistant Loco Pilot (ALP) Job Profile
Assistant Loco Pilot Maximum Salary
RRB Loco Pilot Question Paper
RRB Bhopal Assistant Loco Pilot Results
RRB Assistant Loco Pilot Exam
RRB Ahmedabad Results Assistant Loco Pilot
RRB Assistant Loco Pilot









































Have a Facebook Account? Ask your Question Here



Reply


Share this on...

Reply to this Question / Ask Another Question
Your Name: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +6.5. The time now is 04:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9