Placement Papers Tech Mahindra - 2014-2015 StudyChaCha

Go Back   2014-2015 StudyChaCha > StudyChaCha Discussion Forum > General Topics




  #1  
Old January 2nd, 2014, 12:04 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Placement Papers Tech Mahindra

Here I am looking for the Tech Mahindra previous year placement papers, kindly provide me the same…..
Reply With Quote Quick reply to this message
  #2  
Old January 3rd, 2014, 10:53 AM
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 42,988
Default Re: Placement Papers Tech Mahindra

As you are looking for the Tech Mahindra previous year placement papers, here I am attachment a document file having the same. In this attachment, there are objective types of the questions available with the answers. I have taken following questions from the attachment:

29. Complete the sentence with appropriate word(s)
Grandmother was considered the _____ of the family. If she raised one eyebrow like a scepter, her _____ also known as family would rush to do her bidding.
A. glue … subordinates
B. queen … peons
C. worker … bosses
D. manipulator … juniors
E. matriarch … subjects
Ans-E

30. Choose the word that best completes the analogy.
INEPT : SKILL :: FLIMSY :
A. Power
B. Weight
C. Strength
D. Thickness
Ans-C

31. Choose the word or set of words that makes the most sense when inserted into the sentence and that best fits the meaning of the sentence as a whole.
Many researchers believe that dreamless sleep
is largely a period of physical rest, whereas
dreaming sleep is a period of mental ________
during which the mind ________ and stores
the information acquired during the day.
A. relaxation . . . processes
B. inactivity . . . categorizes
C. fatigue . . . integrates
D. restoration . . . sorts
Ans-D

32. Choose the correct meaning of proverb/idiom
To keeps one's temper
A. To become hungry
B. To be in good mood
C. To preserve ones energy
D. To be aloof from
E. None of these
Ans-B

33. Read the each sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence. The letter of that part is the answer.
A. I have got
B. my M.Sc. degree
C. in 1988.
D. No error.
Ans-A

34. Pick out the most effective word(s) from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete.
The grapes are now ...... enough to be picked.
A. ready
B. mature
C. ripe
D. advanced
Ans-C

Remaining questions are in the attachment, please click on it……
Attached Files
File Type: doc Tech Mahindra previous year placement paper.doc (107.0 KB, 8 views)
__________________
Answered By StudyChaCha

Request
: Support us by liking us on facebook (please click the LIKE button in the Facebook box below, you should be logged in at Facebook to do so)
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old January 6th, 2014, 09:24 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Placement Papers Tech Mahindra

Here I am looking for the Tech Mahindra Placement Papers, can you provide me the same???
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old January 6th, 2014, 12:19 PM
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 42,988
Default Re: Placement Papers Tech Mahindra

Yes sure, here I am uploading a pdf file having the Tech Mahindra Placement Papers; there are objective types of the questions available. I have taken following questions from the attachment:

1. The young boy was not wearing ___________ cloths
A. a
B. any
C. nothing
Ans-C

2. The following paragraph is made of sentences which are jumbled. Can you unjumble these paragraphs and sort the sentences in their proper order?

A. A pact to form a new government.
B. the NDP and the Liberals have said they plan to bring down the Harper Conservative government next Monday.
C. Should the current one collapse due to lack of confidence,
D. Canada’s opposition leaders have signed
1. ADCB
2. DACB
3. DABC
4. ABCD

3. In the question below the sentences have been given in Direct/Indirect speech. From the given alternatives, choose the one which best expresses the given sentence in Indirect/Direct speech.

She said to her friend, "I know where is everyone"
A. She told that she knew where was everyone.
B. She told her friend that she knew where was everyone.
C. She told her friend that she knew where is everyone.
D. She told her friend that she knows where was everyon
Ans-B

4. Choose the one which can be substituted for the given word/sentence.
Medical study of skin and its diseases
A. Dermatology
B. Endocrinology
C. Gynealogy
D. Orthopaedics
Ans-A

Rests of the questions are in the attachment, please click on it……….
Attached Files
File Type: doc Tech Mahindra Placement Papers.doc (127.5 KB, 5 views)
__________________
Answered By StudyChaCha

Request
: Support us by liking us on facebook (please click the LIKE button in the Facebook box below, you should be logged in at Facebook to do so)
Reply With Quote Quick reply to this message
Other Discussions related to this topic
Thread
Tech Mahindra Placement Paper
Tech Mahindra Aptitude and Technical Model question papers
Placement Papers for Mahindra Satyam
Tech Mahendra Placement Procedure and Papers
Tech Mahindra Placement Paper Pattern
Tech Mahindra Placement Papers Technical Question Answers
Tech Mahindra Placement Papers of Aptitude
Written Test Papers for Tech-Mahindra
Placement paper of Mahindra Satyam
Tech Mahindra Placement Question Paper
Tech Mahindra Placement exam tips
Tech Mahindra placement paper pattern
Mahendra Tech Placement Papers
Mahindra Tech Placement Paper
Mahindra Satyam Placement Exam previous Paper
Old Placement Papers of Tech Mahindra
Placement papers of Tech Mahindra
Selection Process of Tech Mahindra
Tech Mahindra Placement Papers
Jobs MBA Tech Mahindra









































Have a Facebook Account? Ask your Question Here



Reply


Share this on...

Reply to this Question / Ask Another Question
Your Name: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +6.5. The time now is 10:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9