RRB assistant loco pilot exam papers - 2016-2017 StudyChaCha

Go Back   2016-2017 StudyChaCha > StudyChaCha Discussion Forum > Career and Jobs




  #1  
Old May 2nd, 2012, 12:38 PM
kashav
Guest
 
Posts: n/a
Default RRB assistant loco pilot exam papers

Hello sir, I need assistant loco pilot exam papers because I am going to appear in this exam which conducted by RRB (Railway Recruitment Board) Secunderabad, so would you provide me it?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #2  
Old May 2nd, 2012, 07:28 PM
Sashwat's Avatar
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 35,928
Default Re: RRB assistant loco pilot exam papers

We have uploaded the GK question paper for RRB Assistant Loco Pilot exam, feel free to download it.
http://studychacha.com/discuss/4169-...html#post54254

Good Luck
__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links






















  #3  
Old June 23rd, 2012, 12:49 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Talking Re: RRB assistant loco pilot exam papers

[QUOTE=kashav;59357]Hello sir, I need assistant loco pilot exam papers because I am going to appear in this exam which conducted by RRB (Railway Recruitment Board) Secunderabad, so would you provide me it?my email id gajrajyadav91@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old July 12th, 2012, 03:52 PM
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Default Re: RRB assistant loco pilot exam papers

I need rrb sec question papers for asst locopilot please help me. send the papers to shasant@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old August 17th, 2012, 04:29 PM
Bhoopendra Kumar Dhaked
Guest
 
Posts: n/a
Post Re: RRB assistant loco pilot exam result

i given loco pilot exam 15-7-2012 .Pleasr sir give my result (bhupendradhaker@gmail.com) Conct.Nu. 8104507750
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old December 28th, 2013, 04:28 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default RRB Loco Pilot Previous Papers

Give me question paper for the RRB loco pilot examination organized by the railway recruitment board ??
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old December 30th, 2013, 09:02 AM
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 42,987
Default Re: RRB Loco Pilot Previous Papers

Here I am giving you question paper for the RRB loco pilot examination organized by the railway recruitment board in a PDF file attached with it so you can get it easily…

The syllabus for RRB Assistant Loco Pilot exam is as follows :-
General Awareness,
Arithmetic,
General Intelligence and reasoning,
General Science and Relevant Technical ability

Questions paper :
1. ?Abhinav Bharat? was organized by
(a) Bhai Parmanand
(b) Khudiram Bose
(c) Vir Savarkar
(d) None of these

Ans: ( c ) Vir Savarkar
2. On 22nd December, which of the following places has
the
largest day and shortest night ?
(a) Melbourne
(b) Moscow
(c) Madrid
(d) Chennai
Ans: ( a ) Melbourne

3. High pressure subtropical calm belts known as ?Horse
Latitudes? lies between
(a) 00 and 150
(b) 200 and 250
(c) 300 and 350
(d) None of these
Ans: ( c ) 300 and 350

4. Zimbobwe was formerly known as
(a) Rhodesia
(b) Mali
(c) Namibia
(d) Zanzibar
Ans: ( a ) Rhodesia

5. Which of the following pairs is correct ?
(a) Bonn - Danube
(b) Baghdad - Tigris
(c) Rome - Seice
(d) Paris - Tiber
Ans: ( b ) Baghdad - Tigris

6. The canal joining Baltic Sea to North Sea is
(a) Kiel Canal
(b) Suez Canal
(c) Panama Canal
(d) None of these
Ans: ( a ) Kiel Canal

7. Which of the following rivers does not form any
delta at
its mouth ?
(a) Cauvery
(b) Mahanadi
(c) Godavari
(d) Tapti
Ans: ( d ) Tapti

8. Srinagar is situated on the bank of the river
(a) Ravi
(b) Sutlej
(c) Jhelum
(d) Chenab
Ans: ( c ) Jhelum

9. The Shompens are the tribal people of
(a) Andaman
(b) Nicobar
(c) Lakshadweep
(d) None of these
Ans: ( b ) Nicobar
Attached Files
File Type: pdf RRB Loco Pilot Papers 1.pdf (1.58 MB, 592 views)
File Type: pdf RRB Loco Pilot Papers 2.pdf (669.1 KB, 504 views)
__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8  
Old February 20th, 2014, 04:37 PM
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 42,294
Default Re: RRB assistant loco pilot exam papers

here I am giving you question paper pattern for assistant loco pilot examination organizes by reserve bank of India in word file attached with it … so you can get it easily..

exam pattern :
Exam Name : RRB Assistant Loco Pilot Exam
Type of Exam :- Multiple Choice Questions
Type of Questions :- Objective Type
Number of Questions :- 100 to 200 MCQ
RRB ALP Exam Time 01:30 hours
Negative Marking : 1/3 marks will be deducted for each wrong answer

RRB Assistant Loco Pilot Syllabus 2014
General Awareness
Arithmetic
General Intelligence & Reasoning
General Science & Relevant Technical Ability









__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9  
Old March 29th, 2014, 10:31 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Last years question papers of Assistant Loco Pilot exam

Hello, I am looking for Last years question papers of Assistant Loco Pilot exam. Kindly provide it.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10  
Old March 29th, 2014, 04:01 PM
Sashwat's Avatar
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 35,928
Default Re: Last years question papers of Assistant Loco Pilot exam

Hello, here as per your demand I am providing you the same:-

Following questions are also useful for other examinations which have questions on General Awareness:

1) Who composed National Song of India?
a) Rabindranath Tagore b) Bankim Chandra Chatterjee
c) Sri Aurobindo d) Mahatma Gandhi

2) The first Field Marshal of India was
a) A. Vaidya b) K.M. Cariappa
c) Sunder Ji d) SHFJ Manekshaw

3) Which is the first month of our National Calender?
a) Bhadra b) Phalguna c) Chaitra d) Asadha

4) Who was the first women judge of Supreme Court of India?
a) Miss Liela Seth b) Miss M. Fathima Bibi
c) Miss Anna Chandi d) Anna George Malhotra

5) Salar Jung Museum is located at
a) Hyderabad b) New Delhi
c) Pune d) Allahabad

6) Samadhi of Lal Bahadur Shastri is
a) Shantivana b) Shakti Sthal
c) Rajghat d) Vijay Ghat

7) Which one of the following Indian Banks is not nationalised Bank?
a) Corporation Bank b) Dena Bank
c) Federal Bank d) Vijaya Bank

8) Which one of the following countries is the leading producer of uranium?
a) United States of America b) Canada
c) Germany d) Zambia

9) Who among the following wrote 'The Communist Manifesto' along with Karl Marx?
a) Emile Durkheim b) Friedrich Engeles
c) Robert Owen d) Max Weber

10) At which one of the following places did Mahatma Gandhi first start his Stayagraha?
a) Ahmedabad b) Bardoli
c) Champaran d) Kheda

Answers: 1-b, 2-d, 3-c, 4 -b, 5-a, 6-d, 7-c, 8-b, 9-b, 10-b.






For more papers here is attachment given below ..........
Attached Files
File Type: zip Assistant Loco Pilot exam paper.zip (436.1 KB, 193 views)
__________________
Answered By StudyChaCha Member
Reply With Quote Quick reply to this message
Other Discussions related to this topic
Thread
RRB Assistant Loco Pilot Exam
Assistant Loco Pilot previous year question papers
RRB Assistant Loco Pilot Exam Next Notification date
Syllabus of exam of Assistant Loco Pilot in Railway
RRB Allahabad Assistant Loco Pilot Exam Date and Venue
Cutoff mark for Assistant Loco Pilot Exam
Papers for RRB Assistant Loco Pilot Exam
Assistant Loco Pilot Written Exam old Papers
Syllabus to prepare for Assistant Loco Pilot Exam
Exam Date for Assistant Loco Pilot (ALP)
Hall ticket for assistant loco Pilot exam
RRB Assistant Loco Pilot question papers free download
previous question papers for ALP (Assistant Loco Pilot) of RRB kolkata
RRB Assistant Loco Pilot Exam Date
Railway Recruitment Board previous year question papers of Assistant Loco Pilot
RRB Assistant Loco Pilot Exam Preparation Books
RRB Assistant Loco Pilot Previous papers
Railway Recruitment Board assistant loco pilot exam in July?
RRB Loco Pilot Exam Question Papers
Rrb Bhopal Assistant Loco Pilot Exam Date






Have a Facebook Account? Ask your Question Here



Reply


Reply to this Question / Ask Another Question
Your Name: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +6.5. The time now is 03:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9