SSC Examination Question and Answer - 2017-2018 StudyChaCha

Go Back   2017-2018 StudyChaCha > StudyChaCha Discussion Forum > General Topics




  #1  
Old August 23rd, 2013, 03:29 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default SSC Examination Question and Answer

Here I am looking for the SSC Constable solved Question Paper so can you please provide me the same here only??
Reply With Quote Quick reply to this message
  #2  
Old August 24th, 2013, 05:56 PM
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 14,663
Default Re: SSC Examination Question and Answer

As you are looking for the SSC Constable solved Question Paper so can you please provide me the same here only so here I am sharing with you same

1. Nandini stops to walk after covering a distance of 10 km to the west. She then turns to the right and walks 8 km. Again she walks 4 km to the right. How far is she from her office?
(A) 18 km (B) 8 km
(C) 16 km (D) 10 km

2. Karishma is taller than Kajal. Kajal is taller than Vimal. Ankita is taller than Kajan and Vimal. Which is the tallest?
(A) Karishma (B) Kajal
(C) Ankita (D) None of these

3. CTPN : DSQM : : MUSK : ?
(A) NUTL (B) NTTJ
(C) NTTL (D) LTRS

4. As ‘Furniture’ is related to ‘Bench’ in the same way ‘Stationary’ is related to what?
(A) Godown (B) Room
(C) Pen (D) Chair

5. If the numbers divisible by 3 between 14 and 55 (both inclusive) and the numbers with 3 at unit’s place of them are removed then how may numbers will remain? (A) 24 (B) 23
(C) 22 (D) 25

6. A trader told his servant Shambhu that he left for his home from the shop after every 2 : 40 hours. I left for home 55 minutes earlier and for the next time I will leave for home from my shop at 8 :15 p.m. At which time did I inform my servant?

(A) 6 : 30 (B) 6 : 00
(C) 6 : 15 (D) 4 : 20

7. If ‘A’=26, and SUN = 27, then CAT?
(A) 24 (B) 57
(C) 58 (D) 27

8. A number when divided by three consecutive numbers 9, 11, 13 leaves the remainders 8, 9 and 8 respectively. If the order of divisors is reversed, the remainders will be:
(A) 8, 9, 8 (B) 9, 8, 8
(C) 10, 1, 6 (D) 10, 8, 9

9. Find the multiple of 11 in the following numbers?
(A) 978626 (B) 112144
(C) 447355 (D) 869756

10. Introducing a man, a woman says, “He is the only son of my mother’s mother.” How is the man related to the woman ?
(A) Uncle (B) Father
(C) Maternal uncle (D) Uncle

11. Air is to atmosphere as water is to
(A) biosphere (B) stratosphere
(C) ecosphere (D) hydrosphere

Answers
1. D 2. D 3. B 4. C 5. D 6. A 7. B 8. C 9. A 10. C 11. D
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links






















Other Discussions related to this topic
Thread
ICAR JRF Question Paper with answer key
Aptitude question answer for TCS
NDA Exam Question Paper with Answer Key
UGC Question paper with answer
Last year CET Question & Answer Sheet
IGNOU BCA Question Papers Answer
TNPSC Combined Engineering Services Examination Answer Key for ECE
Answer Key for CDS Question Papers
UPSC Question Paper Answer
ISAT Question Paper Answer Key
GPSC Question Answer
RRB Question Paper With Answer
SSC Geography Question and Answer
UPSC question paper with answer
TNPSC Question And Answer in
SSC Question and Answer General Awareness
Combined Graduate Level Examination Answer Key Tier 2
What is the answer of this Question.
GCET Question Answer






Have a Facebook Account? Ask your Question Here



Reply


Reply to this Question / Ask Another Question
Your Name: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +6.5. The time now is 01:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9