MBA VTU exam question papers - 2014-2015 StudyChaCha

Go Back   2014-2015 StudyChaCha > StudyChaCha Discussion Forum > MBA / Business Schools




  #1  
Old February 15th, 2012, 03:36 PM
hima.nijin
Guest
 
Posts: n/a
Default MBA VTU exam question papers

i want MBA VTU exam question papers

NIJIN
hima.nijin@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #2  
Old March 31st, 2012, 04:05 PM
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 11,501
Default Re: MBA VTU exam question papers

Can you tell me which semester or which year exam papers do you want of the MBA and in which field:
Human resource
Finance
Information Technology
Tell me the field I will provide you the papers of it.
__________________
Answered By StudyChaCha

Request
: Support us by liking us on facebook (please click the LIKE button in the Facebook box below, you should be logged in at Facebook to do so)
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old April 14th, 2012, 11:39 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: MBA VTU exam question papers

2011 question paper of Business law of MBA 2 sem
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old May 16th, 2012, 03:35 PM
manjula h d
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: 4th sem human resource MBA VTU exam question papers

[QUOTE=Sumit Bhardwaj;53851]Can you tell me which semester or which year exam papers do you want of the MBA and in which field:
Human resource
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old June 1st, 2012, 02:41 PM
ravi.n
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: MBA VTU exam question papers

Quote:
Originally Posted by Sumit Bhardwaj View Post
Can you tell me which semester or which year exam papers do you want of the MBA and in which can provide the papers of it.
pls send me the 4TH SEM MBA CORE PAPERS WITH FINANCE PAPERS OF LAST 5YEARS
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old June 16th, 2012, 10:21 PM
JeevanHari
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation MBA VTU exam question papers

I urgently need VTU MBA 2nd sem Question Paper 2011
my ID: g1kreative@yahoo.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old March 3rd, 2013, 11:26 AM
Issactmal
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: MBA VTU exam question papers

Give me MBA entrance exam of VTU with solutions ?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8  
Old March 3rd, 2013, 01:49 PM
Sashwat's Avatar
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 35,929
Default Re: MBA VTU exam question papers

Here I am providing you the question paper for the MBA course entrance exam of VTU :

MBA entrance paper pattern :
Part I
Section A – Proficiency in English Language 25 Marks
Section B – Test of General Knowledge 25 Marks

Part Two
Section C – Test of Reasoning & General Intelligence 25 Marks
Section D – Quantitative Analysis 25 Marks

Question paper of PGCET :
1. hectic

(a) Organised (b) Clumsy (c) Frantic (d) Thrilling

Answer : C
2. deter

(a) Distract (b) Suppress (c) Discourage (d) Contaminate

Answer : C
3. Jettison

(a) Control (b) Emit (c) Stir (d) Discard

Answer : D
Direction : For each of the question from 4 to 6, choose the Word or Phrase that opposite in meaning to the numbered word.

4. abominate

(a) Loathe (b) Despise (c) Adore (d) Abhor

Answer : C
5. Invective

(a) Normality (b) Restoration (c) Fertility (d) Praise

Answer : D
6. untoward

(a) Experienced (b) Inevitable (c) Industrious (d) Proper

Answer : D
Direction : Relate the Ologies & Ographies in the following numbered questions from 7 to 9.

7. ichthyology

(a) Study of hair (b) study of insects (c) Study of fishes (d) Study of dates

Answer : C
8. nephrology

(a) Study of kidney (b) study of clouds

(c) Study of snakes (d) Study of liver

Answer : A
9. philology

(a) Study of historical language (b) study of people

(c) Study of supernatural beings (d) Study of rocks

Answer : A
Direction : An idiom and four and four possible meanings are given in questions from 10 to 12. Identify the closest meaning of the idiom from among the answer choices.

10. Child's play

(a) To handle a situation calmly (b) To dispute over petty points

(c) Any easy task (d) To treat lightly

Answer : C
11. Cut no ice

(a) Unable to perform (b) Make no impression
(c) Come to nothing (d) To fail

Answer : B

For the complete paper I am attaching a file with it ..

(MBA entrance paper )

globalshiksha.com/upload/docs/PGCET2010MBASamplePaperwithSolutions.docx
__________________
Answered By StudyChaCha

Request
: Support us by liking us on facebook (please click the LIKE button in the Facebook box below, you should be logged in at Facebook to do so)
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9  
Old June 21st, 2013, 03:56 PM
siddukiran91@gmail.com
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: MBA VTU exam question papers

2nd sem mba model question papers

all subject
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10  
Old May 26th, 2014, 09:15 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: MBA VTU exam question papers for 2 sem mba model papers and upcoming exms modeals

Quote:
Originally Posted by hima.nijin View Post
i want MBA VTU exam question papers

NIJIN
hima.nijin@gmail.com
Kindly get the modal Questions papers for 2ed sem mba papers its un urgent base

Regrads
sudarshan
Reply With Quote Quick reply to this message
  #11  
Old July 12th, 2014, 10:50 PM
shruthi vijayaraghavan
Guest
 
Posts: n/a
Post Re: MBA VTU exam question papers

HI...I WANT MBA 4TH SEM FINANCE QUESTION PAPER OF LAST 5 YRS FOR ALL THE SUBJECTS..ITS VERY URGENT..
SUBJECTS ARE :
TAX MANAGEMENT, RISK MANAGEMENT, PAPC, IFM, SCM, TQM
Reply With Quote Quick reply to this message
Other Discussions related to this topic
Thread
JAIIB Exam Part 1 Exam Question Papers
AP SSC Exam Mathematics Paper-I Exam Question Papers
GBTU SEE Entrance Exam Mathematics Exam Old Question Papers
UPSC Geologists Exam Geology Paper I Exam Previous Years Question Papers
UPSC Civil Services Exam Hindi (paper ll) Exam Previous Years Question Papers
VAO exam question papers
SBI PO Exam question papers
Andhra Pradesh SSC Exam- General Science Paper-I Exam Previous Year’s Question Papers
MPSEB exam previous year question papers for the requirement exam
TRB Exam Question Papers
LIC AAO exam Question papers
IES exam question papers
CAT Exam Question Papers
CDS Exam Question Papers
Question papers for Foundation Level Exam for ISTQB exam
Question Papers for SET Exam
IES Exam Question Papers
IES Exam Question papers
KVS Exam Question Papers
Question papers of SSC CGL-PRE exam









































Have a Facebook Account? Ask your Question Here



Reply


Share this on...

Reply to this Question / Ask Another Question
Your Name: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +6.5. The time now is 05:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9